«Έχω κάνει τα λάθη μου, αλλά δουλεύω σαν σκύλος! 20 του μήνα είμαι άφραγκος! Πως θα πληρώσω το ενοίκιό μου;» - Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Μικρούτσικο για την οικονομική του κατάστασή

«Eίναι η ζωή μας black δεν είναι Friday»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχω κάνει τα λάθη μου, αλλά δουλεύω σαν σκύλος! 20 του μήνα είμαι άφραγκος! Πως θα πληρώσω το ενοίκιό μου;» - Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Μικρούτσικο για την οικονομική του κατάστασή

Την Πέμπτη (23/11) έγινε γνωστή η αποχώρηση 9 βουλευτών από τον ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ) με τη λεγόμενη ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου να ανακοινώνει με μακροσκελές κείμενο τους λόγους, που αποχωρούν από το κόμμα.

Το δικό του σχόλιο μετά από τις παραπάνω εξελίξεις κλήθηκε να κάνει μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον ίδιο να σχολιάζει τη σημερινή Αριστερά, αλλά και την τωρινή Δεξιά κυβέρνηση με πολύ έντονο τρόπο.

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικο για την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Θάνος είχε δεχτεί πολλές προτάσεις από τον Τσίπρα και όχι μόνο αλλά και από πολλούς άλλους, τον Κώστα Καραμανλή, αλλά επειδή πιο κοντά ήταν στην ιστορία του Τσίπρα είχε αρνηθεί και μετά με τα μνημόνια ήταν λάβρο και έτσι προσεταιρίστηκε στο ΚΚΕ και είχε μια σχέση συνεργασίας.

Αν ζούσε ο αδερφός μου, επειδή ήταν πολιτικοποιημένο άτομο δε θα γέλαγε, αλλά θα το έβγαζε σαν μία θυμηδία, που μέσα υπάρχει η οργή, που καταντήσαμε και μιλάω για την Αριστερά, που έχει περάσει από όλες τις στενωπούς. Είχε τη δυνατότητα να καταθέσει γραφή και αριστερή πολιτική παίρνοντας τα πράγματα, δυστυχώς περισσότερο έπαιξε τον ρόλο του ακολούθου της Νέας Δημοκρατίας.

Και τώρα με τη Νέα Δημοκρατία θα είχε έναν κοινό παρονομαστή ''θα υποφέρουμε, θα υποφέρει ο λαός''. Υποφέρει οικονομικά και εκεί είναι το μεγάλο θέμα. Το θέμα είναι πώς θα επιβιώσει ο ελληνικός λαός και δε θα είναι στα πρόθυρα της οικονομικής πολιτικής - βιολογικής αυτοκτονίας. Παιδιά, μάχη στα σούπερ μάρκετ θα γίνονται, το λάδι έγινε χρυσός. Μη χάνουμε τον προσανατολισμό μας. Κασσελάκηδες μπορεί να υπάρξουν είτε ως ηγέτες, είτε ως πρόσωπα, που η ιστορία θα τα βάλει στην άκρη. Δεν ξέρω θα δούμε, αλλά ο κόσμος γιατί να τραβάει αυτά τα πράγματα ο κόσμος; Γιατί η νέα φορολογία των μεσαίων διαλύει τους μεσαίους.

Πώς θα πληρώσω το ενοίκιό μου και το ηλεκτρικό; Ερώτημα, δουλεύω σαν σκύλος - μπορεί να έχω κάνει τα λάθη μου, αλλά δουλεύω σαν σκύλος - και 20 του μήνα είμαι άφραγκος και θα έρχεται ο άλλο με επιδόματα και υπεροψίες 41% να μου λέει για την Ελλάδα της ευμάρειας, δε δέχομαι από κανέναν από αυτούς να λένε τα χαριτολογήματα περί Βlack Friday. Eίναι η ζωή μας black δεν είναι Friday», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.