Night Out: Αυτός είναι ο νέος καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη - Κανείς δεν το περίμενε!

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Night Out: Αυτός είναι ο νέος καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη - Κανείς δεν το περίμενε!

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Θεοχάρης Ιωαννίδης, έκανε πρόσφατα πρεμιέρα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην ψυχαγωγική εκπομπή "Night Out", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega (δείτε εδώ τι τηλεθέαση σημείωσε στο πρώτο επεισόδιο). Ωστόσο, πριν λίγο έγινε η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για το δεύτερο λαμπερό καλεσμένο.

Ποιος είναι ο δεύτερος καλεσμένος του "Night Out";

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10

Το Night Out συνεχίζει να βάζει χρώμα και ρυθμό στα τηλεοπτικά βράδια μας, με έναν ακόμη εκλεκτό καλεσμένο, αυτή την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 00:10, στο MEGA.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στην ταράτσα της εκπομπής τον Κώστα Τσουρό και μαζί συζητούν για την τηλεόραση, τις δύσκολες προσωπικές σχέσεις πίσω από τις κάμερες, αλλά και άγνωστες πτυχές από την έως τώρα πορεία του.

Night Out ιωαννίδης καλεσμένος

Ο Κώστας Τσουρός παίρνει θέση στο μπαρ του Night Out και εξηγεί πως δεν ήταν αυτοσκοπός να γίνει κεντρικός παρουσιαστής στην τηλεόραση. «Ήταν η φυσική εξέλιξη της πορείας μου» συμπληρώνει, έπειτα από δυο μήνες στο τιμόνι της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Σημειώνει με νόημα πως έχει «φάει τρικλοποδιές» στο παρελθόν, ακόμη και από ανθρώπους του επαγγελματικού περιβάλλοντός του. Όπως αποκαλύπτει, παλιότερος συνεργάτης του είχε φτιάξει ψεύτικο λογαριασμό στα social media με σκοπό να τον σχολιάζει αρνητικά. Ο παρουσιαστής δηλώνει επίσης πως έχει απογοητευτεί από φίλους που έκανε στην τηλεόραση.

Τσουρός Night Out

Τι απαντά στις ερωτήσεις των συνεργατών της εκπομπής; Ποια φοβία του κατάφερε να ξεπεράσει και ποιος είναι ο Λάζαρος που παρακολουθούμε στο Night Out για πρώτη φορά τηλεοπτικά;

Αποδεχόμενος την πρόκληση του Θεοχάρη Ιωαννίδη, ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει ρόλο τροχονόμου της τηλεόρασης και σχολιάζει με τον ξεχωριστό του τρόπο δηλώσεις που απασχόλησαν έντονα το τελευταίο διάστημα.

Οι δυο άνδρες κάθονται στο τραπέζι του Night Out για μια εκ βαθέων εξομολόγηση, κατά την οποία ο Κώστας Τσουρός αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, πως στα πρώτα του βήματα κλήθηκε να εκφωνήσει τη δολοφονία συγγενικού του προσώπου.

"NIGHT OUT", ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Τρίτη 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΙΣ 00:10 ΣΤΟ MEGA

#ΜegaNightOut