Δε γνώριζε για τον θάνατο της ''κυρίας'' των πανηγυριών - Συντετριμμένος ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος

Οι συγκινητικές δηλώσεις του για τη Βάσω Χατζή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή την Τετάρτη (22/11) για τον εγχώριο καλλιτεχνικό χώρο, καθώς έφυγε από τη ζωή η λαϊκή τραγουδίστρια, Βάσω Χατζή (δείτε εδώ το συγκινητικό αντίο της Χαράς Βέρρα).

Με τη σειρά του λίγα λόγια αποχαιρετισμού είπε και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος για την τραγουδίστρια στην On Time και στη δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη. Ο ίδιος ήταν στην δυσάρεστη θέση να μη γνωρίζει από χθες (22/11) τα δυσάρεστα.

Το αξιοσημείωτο για την μνήμη της Βάσως Χατζή είναι όχι μόνο το ταλέντο της στη μουσική, αλλά και ο χαρακτήρας της, κάτι, που τόνισε με τη σειρά του ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μεταξύ άλλων τραγουδιστών.

Οι δηλώσεις του Μάκη Χριστοδουλόπουλου για τον θάνατο της Βάσως Χατζή

«Ήταν το κορίτσι μας, μία κυρία, δεν υπήρχε καλύτερο παιδί. Έχουμε δουλέψει πολλά χρόνια με τη
Βάσω. Σήμερα το έμαθα», είπε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος.

Μάκης Χριστοδουλόπουλος - Βάσω Χατζή

Ποια ήταν η Βάσω Χατζή

Γεννήθηκε στην Ασωπία Βοιωτίας και ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι σε ηλικία 17 ετών, όταν ήρθε στην Αθήνα. Στα τέλη της δεκαετίας του 1960 άρχισε να ακούγεται περισσότερο το όνομά της στον χώρο.

Η Βάσω Χατζή έκανε τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις της στα τέλη της δεκαετίας του ’60 σε ιδιαίτερα γνωστά δημοτικά στέκια.

Έκανε εμφανίσεις με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, με τον Στάθη Κάβουρα, τον Γιάννη Κωνσταντίνου, τον Θανάση Βαρσαμά, τη Σοφία Κολλητήρη, την Αννα Τσαχάλου, τη Ζέτα Οικονόμου, την Τασία Βέρρα, τον Τάκη Καρναβά και άλλους γνωστούς, αποκαλούμενους δημοτικολαϊκούς καλλιτέχνες. Επίσης, συνεργάστηκε με σπουδαίους οργανοπαίκτες όπως ο Λευτέρης Ζέρβας, ο Βασίλης Σαλέας, ο Γιάννης Βασιλόπουλος, ο Μάκης Μπέκος, ο Γιώργος Μάγγας.