Ηθοποιός σειράς του Netflix βρέθηκε άγρια δολοφονημένος - Ήταν μόλις 23 ετών

Ποιος κρύβεται από πίσω;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ηθοποιός σειράς του Netflix βρέθηκε άγρια δολοφονημένος - Ήταν μόλις 23 ετών

Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά ακούμε σκληρά εγκλήματα, όπως η δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου (δείτε εδώ τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της υπόθεσης). Σήμερα, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου μία νέα είδηση από το διεθνές αστυνομικό δελτίο, με έναν πολύ γνωστό ηθοποιό σειράς του Netflix, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος.

Ποιος είναι ο γνωστός ηθοποιός του Netflix που βρέθηκε δολοφονημένος;

Ο γνωστός ηθοποιός, Kevin Andrés Muñoz Tovar, βρέθηκε άγρια δολοφονημένος. Το θύμα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, αφού πρώτα είχε βασανιστεί. Ο 23χρονος Κολομβιανός ηθοποιός φέρεται, πως έπεσε θύμα ληστείας στην πόλη Tuluá στο κέντρο της Valle del Cauca της χώρας του. Υπάρχουν υποψίες, πως πρόκειται για ένοπλους δράστες, που έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του νεαρού. Η δολοφονία του 23χρονου ηθοποιού δηλώθηκε ως η 11η στη σειρά για φέτος στην περιοχή.

Kevin Andrés Muñoz Tovar

Ο ηθοποιός, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, υπέστη τραυματισμούς με μαχαίρι, αλλά και μαρτυρικά βασανιστήρια, λίγο πριν ξεψυχήσει. Ήδη, έχει σημειωθεί μία σύλληψη ενός 19χρονου υπόπτου, όπως φανέρωσε ο Nicolás Suárez, που είναι επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας της Κολομβίας.

Ο Kevin Andrés Muñoz Tovar ήταν ένας ανερχόμενος ηθοποιός, που το 2020 είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Lavaperros", με τον αγγλικό τίτλο "Dogwashers". Η ταινία είναι μία μαύρη κωμωδία, που πρόκειται για ένα βασιλιά ναρκωτικών. Ενώ το 2022 είχε εμφανιστεί στη γνωστή ταινία θρίλερ και τρόμου "Echo 3". Ακόμη, είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά "Turbia" της Κολομβίας, όπου πραγματεύεται τη ζωή δύο κοινοτήτων, μιας πλούσιας και μίας φτωχής, που αντιμετωπίζει την έλλειψη νερού.