Σήμερα θα γινόταν 40 χρονών - Ανατριχίλα με την ανάρτηση του αδερφού του Παντελή Παντελίδη για τα γενέθλιά του

«Κάνε μια μεγάλη αγκαλιά το μπαμπά και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις εφτά χρόνια από τη μοιραία εκείνη ημέρα, που έφυγε από τη ζωή ο Παντελής Παντελίδης σε τροχαίο δυστύχημα επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, με τη μνήμη του ωστόσο να παραμένει ζωντανή.

Η οικογένεια του τραγουδιστή βιώνει το μεγαλύτερο πένθος από την απώλεια του και μάλιστα η Πέμπτη (23/11) είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τα μέλη της, καθώς ο Παντελής Παντελής θα είχε τα γενέθλιά του, αν ήταν στη ζωή.

Δείτε επίσης: Παντελής Παντελίδης: Επτά ολόκληρα χρόνια από τον θάνατό του - Το χρονικό του τροχαίου και το δράμα της οικογένειάς του

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης στο Facebook έγινε γνωστή η είδηση, με τον πρώτο να αναφέρεται στον Παντελή με συγκλονιστικό τρόπο, καθώς θα έκλεινε τα 40 χρόνια ζωής, αν η μοίρα δεν είχε παίξει το τραγικό παιχνίδι της.

Η συγκινητική ανάρτηση του Τριαντάφυλλου Παντελίδη για τον Παντελή Παντελίδη

«Σήμερα θα γινόσουν 40 χρονών ΠΑΝΤΕΛΟ μου. ΛΕΙΠΕΙΣ σε όλους μας όσο δεν φαντάζεσαι. Καθε μέρα είναι και πιο δύσκολη. Κανε μια μεγάλη αγκαλιά το μπαμπά και θα τα ξαναπούμε», έγραψε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης.

Τα αντικείμενα του Παντελή Παντελίδη που έχει κρατήσει ο αδερφός του, Κωνσταντίνος

«Με "βαραίνει" το όνομα Παντελίδης, όχι με την κακή, αλλά με την καλή έννοια, ότι θέλω να δουλεύω, να εξελίσσομαι και να φανώ αντάξιος αυτού του επιθέτου. Δεν παίρνω ποτέ σαν αρνητικό σχόλιο ότι μοιάζω με τον Παντελή. Ήταν ο νούμερο καλλιτέχνης για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Έχω κρατήσει τις κιθάρες του και το μικρόφωνό του με το οποίο τραγουδάω παντού όπου πάω. Παίρνω δύναμη επειδή τραγουδάω με το μικρόφωνό του. Συγκινούμαι όταν τραγουδάω τα κομμάτια του», είχε πει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes στις 26/7.