«Έφτασε με lear jet στον Βόλο και είχε μαζί του...» - Όλα τα βλέμματα στραμμένα στη γυναίκα που συνόδευσε Ατζούν Ιλιτζαλί και Αχιλλέα Μπέο στην ταβέρνα

Συζητήθηκε έντονα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Οι συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στον 7ο κύκλο του Survivor το 2024 έχουν ήδη ξεκινήσει, με την παραγωγή του ΣΚΑΙ και του Ατζούν Ιλιτζαλί να βρίσκεται σε συζητήσεις για τους Μαχητές (δείτε εδώ τι ζητούν στη φόρμα συμμετοχής για να επιλεγούν πιο εύκολα).

Ο Τούρκος παραγωγός ωστόσο, βρίσκεται σε συζητήσεις και για άλλη μία επιχειρηματική κίνηση στην Ελλάδα. Ενδιαφέρεται να αγοράσει ποδοσφαιρική ομάδα συγκεκριμένα. Για τον λόγο αυτό, όπως αποκάλυψε το Πρωινό, με ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη, ο ίδιος συναντήθηκε στον Βόλο με τον Αχιλλέα Μπέο. Δεν ήταν, όμως, μόνοι τους. Στο φαγοπότι τους είχαν δίπλα τους μία γυναίκα, η οποία φαίνεται πως έχει συμφωνήσει για το νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ ολόκληρη την ομάδα των διάσημων και το ποσό που έχουν κλείσει).

Ποια γυναίκα βρέθηκε στη συνάντηση Μπέου - Ιλιτζαλί

«Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 14/11 έφτασε με lear jet στον Αλμυρό στον Βόλο και είχε μαζί του Τούρκους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη Θεσσαλία, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο λιμάνι και σε βιομηχανίες του Βόλου. Έφερε, λοιπόν, ένα κεφάλαιο τουρκικό να το διαθέσει στη χώρα. Στην ταβέρνα πήγε ο κ. Αχιλλέας Μπέος, συζήτησαν για ένα ποσό για την ΠΑΕ Βόλου γύρω στα 3-4 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό που έκανε εντύπωση, όμως, σε ανθρώπους που ήταν παρόντες, αλλά και σε άλλους θαμώνες στην ταβέρνα, είναι το πρόσωπο που ήταν μαζί με τον κύριο Ιλιτζαλί. Δεν ξέρω αν ήρθε μαζί του με το τζετ ή οδικώς, προφανώς είναι φίλοι, γνωστοί. Μαζί του, λοιπόν, ήταν η κυρία Κατερίνα Δαλάκα. Ήταν παρούσα στις συνομιλίες και στο φαγοπότι που ακολούθησε και στην πορεία έφυγαν, μόλις τελείωσε, μετά τις 12:00, το φαγητό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Ο Γιώργος Λιάγκας, στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως η Κατερίνα Δαλάκα δεν ταξίδεψε με το τζετ του, γιατί βρισκόταν στην Κατερίνη, όπου είναι και το πατρικό της σπίτι. Τόνισε, μάλιστα, πως λόγω των συμμετοχών της αθλήτριας σε τρεις κύκλους του Survivor, έχει πράγματι δημιουργήσει φιλία μαζί του, χωρίς να είναι γνωστός ο ακριβής λόγος αυτής τους της συνάντησης βέβαια.