«Θα το πω! Και εγώ είχα σχέση με...» - Αποκάλυψη ''μεγατόνων'' από την Κατερίνα Ζαρίφη για το παρελθόν της

Δεν ήταν γνωστό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα το πω! Και εγώ είχα σχέση με...» - Αποκάλυψη ''μεγατόνων'' από την Κατερίνα Ζαρίφη για το παρελθόν της

Μια νέα αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη την Πέμπτη (23/11) μέσα από την εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 με τη γνωστή παρουσιάστρια να αναφέρεται σε μία άγνωστη στο ευρύ κοινό, ερωτική σχέση του παρελθόντος της.

Η Ζαρίφη βρήκε κοινά σημεία με ζευγάρι, με αφορμή την ερώτηση τους στην ενότητα της εκπομπής ''Πες το στη Σόνια'' η οποία ανέφερε: «Είμαστε μαζί ένα μήνα και μου μιλάει για παιδί, είμαι 19 και αυτή 29. Τι να κάνω;».

Τα 10 χρόνια διαφοράς δεν φάνηκαν περίεργα στην Κατερίνα Ζαρίφη, καθώς και εκείνη στο παρελθόν είχε ζήσει μια αντίστοιχη σχέση, περνώντας τον τότε σύντροφό της 10 χρόνια, με τη σχέση τους να κρατάει 5 χρόνια (δείτε που μένει ο νυν σύντροφός της).

Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Ζαρίφη για την προσωπική της ζωή

«Θα το πω! Και εγώ είχα σχέση με 10 χρόνια διαφορά μικρότερο. Για αυτό το κάνουμε κουβέντα, στην Ελλάδα μόνο έτσι γίνεται κουβέντα πρέπει να είναι η γυναίκα μεγαλύτερη. Ήμασταν μαζί 5 χρόνια. Χωρίσαμε, γιατί ήθελε ο άλλος ο πιτσιρικάς να φάει τα λυσακά, εγώ κάποια στιγμή ήθελα να τσιλάρω», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Έχει χωρίσει με τον πρώην αλλά είναι κολλητοί

«Είμαι σε σχέση και το πάω λάου λάου γιατί την προηγούμενη φορά μόνο το ΑΦΜ δεν είχαν βρει στον πρώην που είναι και κολλητός μου. Ο καλύτερός μου φίλος είναι ο πρώην μου. Δεν κρύβομαι, αλλά επειδή ο σύντροφός μου δεν είναι στο χώρο, λίγο το προστατεύω», είχε πει πριν μήνες η Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή Πρωινό μας.