Άρης Καβατζίκης: «Τότε ήμουν με τη Φαίη, δεν έφυγα επειδή...» - Το παρασκήνιο της αποχώρησης από τον ΑΝΤ1 & η συνεργασία με τη Μπάρκα

«Με τη Δανάη μου έχουν βγει πράγματα του χαρακτήρα μου που...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Άρης Καβατζίκης βρέθηκε την Πέμπτη 23/11 στο πλατό του MEGA, στην εκπομπή "Ελένη", και πέρα από το ξέσπασμά του για τα ψευδή ρεπορτάζ (δείτε εδώ), μίλησε και για την συνεργασία του με την Δανάη Μπάρκα στο Πάμε Δανάη, καθημερινά.

Οι δυο τους έχουν συζητήσει και στον αέρα το γεγονός πως, παρά το άγχος για την αλλαγή, ο ίδιος άφησε την συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1, αλλά αυτή τη φορά ο δημοσιογράφος αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

Η αποκάλυψη του Άρη Καβατζίκη για την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 και τη συνεργασία με τη Δανάη Μπάρκα

«Όταν το έκανα πριν από 4 χρόνια, ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο, γιατί τότε ήμουν με τη Φαίη στον ΑΝΤ1 και ήμασταν πολύ καλά. Δεν έφυγα επειδή έγινε κάτι, υπήρξε μια διένεξη, ότι μαλώσαμε ή καβγαδίσαμε, όχι. Τότε θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Είχα μιλήσει και με την Ελιάνα τότε και είπαμε πάμε να το δοκιμάσουμε. Τότε μπήκα σε ένα πολύ καινούργιο πράγμα, σε μια περιπέτεια με το MEGA, γιατί δεν ήταν το MEGA όπως το ξέρουμε σήμερα, τότε χτιζόταν», είπε αρχικά.

Κα πρόσθεσε: «Με τη Δανάη μου έχουν βγει πράγματα του χαρακτήρα μου που εγώ τα είχα μέσα μου, στις παρέες μας τα λέγαμε, απλά η Δανάη με απενοχοποίησε σε μερικά πράγματα. Αυτό κάνουν οι ηθοποιοί. Με "έλυσε" με έναν τρόπο. Κι επειδή χρονιά με τη χρονιά μαθαίνεις και τους άλλους, δημιουργείται χημεία, ξέρεις ότι οι άνθρωποι είναι καλοί, δεν υπάρχουν πισώπλατα μαχαιρώματα... Στην 4η χρονιά λοιπόν, περνάμε πολύ όμορφα, το απολαμβάνουμε και το διασκεδάζουμε αυτό που κάνουμε, με πολύ αγάπη και χαρά έρχομαι στην εκπομπή δηλαδή, πάρα το πολύ πρωινό ξύπνημα».