Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Συγγνώμη! Η αδελφή μου ήταν άρρωστη από καρκίνο...» - Ξεροκατάπινε και συγκρατούσε τα δάκρυά του με δυσκολία

«Δεν είμαι καλός αδερφός...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Συγγνώμη! Η αδελφή μου ήταν άρρωστη από καρκίνο...» - Ξεροκατάπινε και συγκρατούσε τα δάκρυά του με δυσκολία

Καλεσμένος στην εκπομπή του Action 24, Καλύτερα Αργά, ήταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, πριν από λίγα 24ωρα. Ο ηθοποιός μίλησε "ανοιχτά" για όλους και για όλα, προχωρώντας σε πρωτοφανείς αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, τα παιδικά του χρόνια και την οικογένειά του.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει, 6 και 12 ετών, και στον ρόλο του ως πατέρας, ενώ αναφέρθηκε και στην αδερφή του, η οποία ως παιδί πέρασε καρκίνο, κάτι που επανήλθε στη ζωή της τώρα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Η σπάνια εξομολόγηση του Λεωνίδα Καλφαγιάννη για την οικογένειά του

Αξίζει να σημειωθεί πως, πέρα από ηθοποιός, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης τις υπόλοιπες ώρες δουλεύει και σε καφετέρια. Γι' αυτό αποκάλυψε: «Το πρωί ψήνω καφέδες και με χαρά λέω "καλημέρα" στους ανθρώπους. Εκτιμώ ότι βρέθηκα σε αυτό το χώρο το τελευταίο διάστημα και δίνω μια μικρή χαρά στους ανθρώπους. Ένας καλλιτέχνης μπορεί να κάνει τον μπαρίστα και τον ηθοποιό και όλα όσα θέλει και να τα καταφέρει».

Για την αδερφή του, έπειτα, δήλωσε ξεροκαταπίνοντας και προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του: «Μεγάλωσα στο σπίτι μιας μέσης οικογένειας, με προβλήματα, με την ευλογία να έχουμε μία δυσκολία με την αδερφή μου... Συγγνώμη. Η αδελφή μου ήταν άρρωστη από καρκίνο, με την αρρώστια που τότε ήταν άγνωστη, είχε έρθει με το Τσέρνομπιλ και την είχε επηρεάσει, μαζί με πολλά άλλα παιδιά. Τότε ήταν η έρευνα τόσο πίσω σε σχέση με τον παιδικό καρκίνο. Μεγαλώσαμε μέσα στο Παίδων, αλλά για εμένα όλο αυτό ήταν ευλογία. Έτσι ήθελε ο Θεός. Μεγάλωσα με τις τύψεις ότι εγώ είμαι εντάξει, αλλά η αδελφή μου όχι. Ο λόγος που συγκινούμαι είναι γιατί η αδελφή μου περνάει αντίστοιχο πράγμα αυτή την περίοδο και θέλω να είναι καλά. Δεν είμαι καλός αδερφός...».

Όσον αφορά στα παιδιά του, σημείωσε: «Τα παιδιά μου θέλω να είναι ελεύθερα και γενναία κι εγώ θα είμαι υπηρέτης τους για όλα αυτά που θέλουν. Μου άλλαξαν την ζωή. Αν δεν είχε γεννηθεί η κόρη μου και αργότερα ο γιος μου θα ήμουν στο εξωτερικό. Ήμουν γεννημένος για να γίνω μπαμπάς».

Δείτε επίσης την εξομολόγησή του: «'Ημουν μαθητής του Λιγνάδη, βρισκόμουν σε πίεση»