«Καλό ταξίδι φίλε, φτιάξε κατάσταση εκεί...» - Βαρύ πένθος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Δείτε την ανάρτηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Το δικό σου "αντίο" είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον αγαπημένο του συνεργάτη Μάνο Καμπίτη, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή. Ο παρουσιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σκηνοθέτη του "Όμορφου Κόσμου" και το συνόδευσε μία συγκινητική ανάρτηση.

Οι δυο τους, όπως εξομολογείται, είχαν ταξιδέψει τον κόσμο μαζί, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσίαζε την πολύ επιτυχημένη ταξιδιωτική εκπομπή. «Γελάσαμε τόσο πολύ που ακόμα τα γέλια μας κάποιοι λένε ότι ακούγονται στα μέρη απο όπου περάσαμε…» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Υπήρξα αμαρτωλός, απατούσα...» - Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική του ζωή

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον συνεργάτη του

"Ταξιδέψαμε παρέα όλο τον κόσμο… φτιάξαμε εναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ που άρεσε σε όλους…γελάσαμε τόσο πολύ που ακόμα τα γέλια μας κάποιοι λένε ότι ακούγονται στα μέρη απο όπου περάσαμε… είχαμε πει ότι θα το ξανακάναμε, έστω για μία φορά, όλοι μαζι όπως τότε, άλλα δεν πραλάβαμε, έφυγες μόνος σου…. Καλό ταξίδι φίλε, φτιάξε κατάσταση εκεί, κανε reperage, δες που θα στήσουμε τις κάμερες και αργά η γρήγορα σου υπόσχομαι ότι θα ξανακάνουμε την εκπομπή… λίγο διαφορετική αλλα πάλι εναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ θα φτιάξουμε… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΦΕΡΦΕ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΟ ΚΑΜΠΙΤΗ!!!!"

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Η εξομολόγηση του για τα κιλά και τα φάρμακα που έπαιρνε

«Από τότε που ζω όλη αυτή την ιστορία με τα κιλά, τι πρέπει να πω εγώ με όσα έχω περάσει. Με όλα όσα έχω βιώσει από τότε που έχω παχύνει, ειληκρινά θα μπορούσα να έχω γράψει βιβλίο από την ημέρα που πάχυνα και μετά. Κόντεψα να καταστρέψω τη ζωή μου με τα φάρμακα. Όταν βάζεις κιλά τι μπορεί να συμβεί στη ζωή σου... πέρα από τα θέματα υγείας, η ζωή σου μπορεί να αλλάξει δραματικά από τον τρόπο συμπεριφοράς κάποιων ανθρώπων μέχρι την προσπάθεια να τα χάσεις, πόσα μπορεί να σου συμβούν στην διάρκεια..», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.