Ελένη Φουρέιρα: 300.000 ευρώ στα πόδια της! Δώρο έκπληξη, και δεν είναι από τον Μποτία!

Το ποσό ζαλίζει

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Μόνο ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα μπορούσε να ακουστεί το σούπερ δώρο έκπληξη πολλών χιλιάδων ευρώ, για τα μάτια της ποπ σταρ και όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Γιατί πώς να το κάνουμε, μια αγορά τόσο μεγάλης αξίας που αγγίζει τα 300.000 ευρώ, αποδεικνύει ότι σε εποχές ισχνών αγελάδων υπάρχουν ακόμα ονειροπόλοι και κιμπάρηδες άνθρωποι...

Για τα «μάτια» της Ελένης Φουρέιρα και μόνο, το δώρο αυτό, το οποίο εκείνη δεν γνώριζε -και δεν το έκανε ο Αλμπέρτο Μποτία για την γυναίκα του- αλλά ο επιχειρηματίας του Nox Athens Ηλίας Μαροσούλης, σίγουρα ήταν η σούπερ έκπληξη στην pop τραγουδίστρια για το welcome της συνεργασίας τους, με τις πρώτες της live εμφανίσεις της μετά την γέννα, δίπλα στον Αντώνη Ρέμο.

Ελένη Φουρέιρα Αντώνης Ρέμος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Πρόκειται ίσως για την μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων εποχών, που εντυπωσίασε όχι μόνον τους θαμώνες που είδαν στην πρεμιέρα ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα, αλλά και τους ίδιους τους καλλιτέχνες που ηγούνται του σχήματος.

Ο λόγος για ένα υπερσύγχρονο videowall από γυαλί στο πάτωμα του νυχτερινού μαγαζιού, στα πόδια της... Φουρέιρα, ειδική κατασκευή κατόπιν παραγγελίας από την Κίνα, τελευταίας τεχνολογίας που τοποθετήθηκε από γνώστη τέτοιων εγκαταστάσεων, όπου εντυπωσιακά γραφικά και ιδιαίτερες κατασκευές αντικατοπτρίζονται σε αυτό, ξεπροβάλλουν από αυτό, προσφέροντας μοναδικές εικόνες και θέματα.

Μια προσθήκη που κατά κύρια ομολογία μπορεί και να μην χρειαζόταν, ωστόσο φταίει το μεράκι του επιχειρηματία που έγινε, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που έχουν γίνει στον συγκεκριμένο χώρο εφάμιλλο συγκριτικά των μεγάλων clubs του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης.

Η έκπληξη στην Φουρέιρα!

Ελένη Φουρέιρα
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν περίμενε η Ελένη Φουρέιρα τέτοια έκπληξη από τον Ηλία Μαροσούλη στα... πόδια της, αντάξια βεβαίως σε μια showwoman όπως εκείνη. Ο επιχειρηματίας της το κρατούσε μέχρι την τελευταία στιγμή ως επτασφράγιστο μυστικό και της το αποκάλυψε τις τελευταίες μέρες, λίγο πριν την πρεμιέρα.

Η ταλαντούχα ποπ σταρ, κυριολεκτικά πέταξε από την χαρά της και είναι η πρώτη φορά που σε πρόγραμμά της συμβαίνει κάτι τέτοιο. Λογικά μάλλον σκεπτόμενος ο Ηλίας Μαροσούλης ήξερε ότι αυτή η επένδυση θα ταίριαζε «γάντι» στην Ελένη Φουρέιρα που είναι ίσως και η μοναδική γυναίκα καλλιτέχνης, ικανή να αξιοποιήσει τα εντυπωσιακά led και τα γραφικά μέσα στις χορογραφίες και στην ερμηνεία της.

Και επειδή ο χώρος ξηλώθηκε και φτιάχτηκε από την αρχή, από την πρώτη χρονιά και όπως είπε ο αρχιτέκτονας Μηνάς Κοσμίδης είχε «κάτι από την ψυχή του Αντώνη», την φετινή χρονιά προστέθηκε και «κάτι από την ψυχή της Ελένης» και άγγιξαν την τελειότητα.