«Όταν πέθαναν οι γονείς μου και ήμουν 12 χρονών...» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Τσαγκαράκη για τα παιδικά του χρόνια στο οικοτροφείο

«Έχω πολύ σοβαρό θέμα με την ελευθερία...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Όταν πέθαναν οι γονείς μου και ήμουν 12 χρονών...» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Τσαγκαράκη για τα παιδικά του χρόνια στο οικοτροφείο

Σε μία προσωπική εξομολόγηση, προχώρησε ο Γιώργος Τσαγκαράκης, μέσα από την εκπομπή Cash or Trash, για τα παιδικά του χρόνια στο οικοτροφείο. Αφορμή στάθηκε η δημοπρασία ενός κλουβιού (δείτε εδώ το φόρεμα της Miss Κόσμος που δίχασε).

Συναισθηματικά φορτισμένος, ο Γιώργος Τσαγκαράκης, δεν προχώρησε σε κάποια προσφορά αφού όπως είπε έχει "θέμα με την ελευθερία".

Η εξομολόγηση του Γιώργου Τσαγκαράκη για τα παιδικά του χρόνια στο οικοτροφείο

«Θα σας πω τώρα, παιδιά, το εσώψυχο μου στην εκπομπή αυτήν. Όταν πέθαναν οι γονείς μου και ήμουν 12 χρονών, συνέχισα και μεγάλωσα σε ένα οικοτροφείο. Έχω πολύ σοβαρό θέμα με την ελευθερία. Οτιδήποτε έχει να κάνει, λοιπόν, με κλουβιά, φυλακές, κάγκελα και τα λοιπά με πνίγει και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Ως εκ τούτου δεν θα συμμετέχω».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ποια είναι η παίκτρια που προκάλεσε χαμό στο "Cash or trash";

Το γνωστό τηλεπαιχνίδι, ήδη τον τελευταίο καιρό, έχει προκαλέσει σάλο μετά από την εμφάνισή του φορέματος της "Μις Κόσμος 1966", στην κάμερα του, αλλά και σήμερα, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου η είσοδος παίκτριας έφερε αναμπουμπούλα.

Μάλιστα, μόλις ήρθε η συνειδητοποίηση, ποια είναι η κοπέλα, προκάλεσε τη συγκίνηση της παρουσιάστριας. Μπορεί και να μην είναι η πρώτη φορά, που ένα επώνυμο πρόσωπο αποφασίζει να δώσει ένα προσωπικό του αντικείμενο, μέσω του παιχνιδιού, αλλά το συγκεκριμένο άτομο δεν το περίμενε κανείς.

undefined

Όλοι έχουμε δει ολόκληρες, ή αποσπάσματα από τις σειρές, "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή...", "Τζιβαέρι", "Εραστής Δυτικών προαστίων", ή "Αληθινοί έρωτες", και είναι αναπόφευκτο να μην έχουμε, γελάσει, κλάψει ή και συγκινηθεί. Οι επιτυχίες αυτές, ακούνε στο όνομα, Λευτέρης Καπώνης.

Ο σεναριογράφος μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή, αλλά έχει αφήσει πίσω του μία πολύ γοητευτική κόρη, η οποία είναι παντρεμένη, επισκέφτηκε το παιχνίδι, ώστε να μάθει πόσο εκτιμάται ένα αντικείμενο της οικογένειας του συζύγου της. Δεν το πούλησε, αλλά πήρε μία γενναία εκτίμηση, της τάξεως των 200 ευρώ.