«Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε! Πέρασαν κάποια χρόνια και...»: Η εξομολόγηση Κυριακίδη - Μουρίκη για το λόγο που δεν απέκτησαν παιδιά

Η εξομολόγηση για την ζωή και το γάμο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε! Πέρασαν κάποια χρόνια και...»: Η εξομολόγηση Κυριακίδη - Μουρίκη για το λόγο που δεν απέκτησαν παιδιά

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την σύζυγό του, Έφη Μουρίκη, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1. Το ζευγάρι το βράδυ της Πέμπτης 23/11 είχε μια όμορφη συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για την γνωριμία τους, για τη σχέση τους που επαναπροσδιόρισαν στην καραντίνα αλλά και για το λόγο που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν παιδί.

Η εξομολόγηση Κυριακίδη - Μουρίκη

Όπως αποκάλυψαν η πρώτη τους γνωριμία έγινε όταν εκείνος ήταν στο Εθνικό Θέατρο και εκείνη στο Κρατικό. Ο έρωτας τους άναψε από την πρώτη κιόλας ματιά και όπως εξομολογήθηκαν ήταν κάτι "μαγικό".

«Μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου. Είχε φύγει στην Αθήνα, εγώ βρήκα το τηλέφωνο της και επικοινώνησα μαζί της. "Θα έρθεις στη Θεσσαλονίκη ξανά;" της είπα και εκείνη με ρώτησε για ποιο λόγο. Από τότε είμαστε όμως συνέχεια μαζί, 35 χρόνια» είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη για πρώτη φορά από τον Βλαδίμηρο Κυριακή: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε θέση βέτο στον ALPHA για...»

Ο λόγος που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν παιδιά

«Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί, πέρασαν κάποια χρόνια και δεν έγινε. Από εκεί και πέρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω, γιατί η ζωή προχωράει και υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα στη ζωή μας οπότε τα ακολουθήσαμε. Και αγαπάμε τα παιδιά ακόμα περισσότερο. Παιδιά των συγγενών μας και παιδιά που είναι γύρω μας» αποκάλυψε η Έφη Μουρίκη έπειτα από σχετική ερώτηση που της έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η περίοδος της καραντίνας

Σε άλλο σημείο, το ζευγάρι μίλησε για την απόφαση να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους, κάτι που έγινε στην καραντίνα.

«Την απολαύσαμε την καραντίνα. Η πρώτη μας σκέψη είναι ότι υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν να φάνε. Αλλά κατά τ’ άλλα το αντιμετωπίσαμε δημιουργικά. Δεν καθόμαστε ποτέ. Διαβάζαμε, συζητήσαμε, κάναμε πολλά σχέδια. Επαναπροσδιορίσαμε πράγματα και στη σχέση, κάναμε συζητήσεις που δεν είχαμε κάνει. Κάναμε και βόλτες με φίλους, μας έκανε καλό. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες. Είμαι παρορμητικός και η Έφη κάνει πολλή σκέψη», είπε ο ηθοποιός που φέτος για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστεί στην σειρά του ALPHA, Μην αρχίζεις την μουρμούρα (δείτε ποιες ήταν οι σχέσεις του με την Κλέλια Ρένεση πίσω από τις κάμερες).