Ψηλό και υπέρλαμπρο: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας

Με λαμπερές παρουσίες

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Όλοι έχουμε αρχίσει σιγά να μπαίνουμε σε ένα κλίμα εορτών και σε ένα πιο χριστουγεννιάτικο mood. Πολλοί από τους αγαπημένους μας celebrities της ελληνικής showbiz έχουν ήδη αρχίσει και φοράνε τα καλύτερα γιορτινά τους χαμόγελα, ενώ παράλληλα στολίζουν τα σπίτια τους, όπως έκανε και η Φωτεινή Αθερίδου (δείτε εδώ το cozy χριστουγεννιάτικο δέντρο της).

Έτσι, λοιπόν το επόμενο βήμα είναι να δούμε τα μαγαζιά, αλλά και τις πόλεις να φοράνε τα γιορτινά τους. Το μεγάλο αυτό βήμα έκανε πρώτη φυσικά η πρωτεύουσα της χώρας. Η πόλη της Αθήνας έχει στολιστεί εδώ και μερικές ημέρες με ένα πολύ ψηλό δέντρο, πολλά στολίδια και φωτάκια. Όμως, χθες το απόγευμα στις 19:15, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, φωταγωγήθηκε σε μία πολύ λαμπερή τελετή.

Φωταγωγήθηκε το δέντρο της Αθήνας

Στην πόλη της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος, χθες έλαμψε, σε μία τελετή, που ξεκίνησε από τις 18:00. Η πρωτεύουσα πήρε γιορτινά χρώματα και το δέντρο της ύψους 17 μέτρων πήρε φως με 24.000 λαμπιόνια. Τα κλαδιά αυτού του υπέροχου ελάτου στολίζουν πολλά στολίδια και χιλιάδες μπάλες.

Το δέντρο φώτισε ο δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος ολοκληρώνει τα καθήκοντά του στο τέλος του χρόνου, όπου θα παραδώσει το αξίωμα στον Χάρη Δούκα. Είχε στηθεί στο κέντρο μία πολύ μεγάλη σκηνή, κι όσοι παρευρέθηκαν είχαν την τύχη να ακούσουν πολλές μουσικές μελωδίες από τη δημοφιλή τραγουδίστρια, Πέννυ Μπαλτατζή, και τον αγαπημένο ερμηνευτή, Δώρο Δημοσθένους.

Συντροφιά σε όλο αυτό το φαντασμαγορικό και μουσικό ταξίδι έκαναν ως παρουσιαστές της βραδιάς, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, τους οποίους βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή "Στούντιο 4", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr ήταν εκεί και εξασφάλισε για εσάς πλήρες φωτογραφικό υλικό.

Ζαμπέτογλου Αναγνωστόπουλος Αθήνα
Δέντρο της Αθήνας Μπακογιάννης
Αθήνα δέντρο τραγουδιστές
Δέντρο Συντάγματος

Ζευγάρια
Αθήνα στολισμένη