«Πάρα πολύ ξύλο έχω φάει! Πολύ κλάμα, πολλά βράδια...» - Ο σοκαριστικός λόγος που ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δε θέλει να έρχεται στην Ελλάδα

Οι δύσκολες στιγμές του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πάρα πολύ ξύλο έχω φάει! Πολύ κλάμα, πολλά βράδια...» - Ο σοκαριστικός λόγος που ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δε θέλει να έρχεται στην Ελλάδα

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at star, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή (24/11) με τον γνωστό καλλιτέχνη να ταξιδεύει από την Κύπρο στην Ελλάδα μετά από πολύ καιρό.

Μέσα από όσα σχολίασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του για τη Μαρία Ιωαννίδου και την πρόσφατη τοποθέτησή της, πως τα παιδιά μια ομόφυλης οικογένειας θα γίνουν και εκείνα ομοφυλόφιλα.

Στη συνέχεια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε και στην περίοδο, που έζησε στην Ελλάδα εξηγώντας, πως βίωσε πολύ άσχημες καταστάσεις με αποτέλεσμα σήμερα να μην έχει ιδιαίτερη επιθυμία να επιστρέφει ή να μείνει στη χώρα.

Οι αποκαλύψεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει

«Μόλις είδα το θέμα, παρακάλεσα τον αρχισυντάκτη να μην το παίξουμε, γιατί δεν ήθελα να τσακωθώ με τη Μαρία Ιωαννίδου. Την ξέρω τη Μαρία είναι με την καλή την έννοια, μην παρεξηγηθώ ''χαζοχαρούμενη'', είναι η χαρά της ζωής, η πηγή της ζωής. Αισθάνομαι, ότι το είπε γιατί της αρέσει και λίγο να ασχολούμαστε με αυτά, που λέει, όπως μου αρέσει και εμένα να ασχολούνται με αυτά, που λέω.

Πάρα πολύ ξύλο έχω φάει, είναι και ένας από τους λόγους, που έφυγα από την Ελλάδα, είναι και ένας από τους λόγους, που δεν μου λείπει και πολύ η Ελλάδα. Έχω περάσει δύσκολα, πολλά βράδια, πολύ κλάμα, κλείστηκα στον εαυτό μου πολλές φορές, εγώ και αν έχω χτυπηθεί. Δεν ήταν μόνο λόγια, ήταν και πράξεις, σκοτεινά πράγματα, που περνούσαν από μπροστά μου και δεν ήθελα να γίνω κομμάτι τους», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Ορίστε κάνω κι εγώ coming out»

«Αυτό που λέει ότι "γνώρισα ένα διαμάντι και άφησα αυτό που είχα για να πάω παρακάτω", το καταλαβαίνω γιατί το έχω νιώσει κι εγώ. Ακριβώς το ίδιο. Κι εγώ ξαφνικά γνώρισα ένα διαμάντι, άφησα ότι έκανα μέχρι εκείνη τη στιγμή και είπα εδώ είμαστε, αλλαγή σελίδας, πάμε παρακάτω. Ορίστε κάνω κι εγώ coming out», είχε πει ο Μαυρικίου χαρακτηριστικά στην εκπομπή Έλα να δεις.