Όλα τα βλέμματα "έπεσαν" πάνω στην εμφάνισή της - Νέα βραδινή έξοδος για την Κατερίνα Παπουτσάκη

Έκλεψε τις εντυπώσεις!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη, είναι σίγουρα μία από τις πιο γοητευτικές και όμορφες Ελληνίδες καλλιτέχνιδες, αλλά και από τις πιο ταλαντούχες. Δεν είναι μόνο η εξωτερική της εμφάνιση ή η λαμπρή επαγγελματική της πορεία, που την κάνουνε να ξεχωρίζει και να συγκεντρώνει πλήθος θετικών σχολίων γύρω της. Είναι και το υπέροχο στυλ της, που μας κάνει κάθε φορά να παραμιλάμε.

Μπορεί να είναι κορίτσι του καλοκαιριού, κάτι που φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, φέτος όπως και κάθε καλοκαίρι έχει γεμίσει με φωτογραφίες από καταγάλανες θάλασσες, ακρογιαλιές και μοδάτα μπικίνι στα ελληνικά νησιά (δείτε την εδώ με μπικίνι).

Σίγουρα, όμως το κορίτσι του θέρους, ως ένα fashion icon μπορεί να υποστηρίξει και την αλλαγή της σεζόν και το νέο της fall mood style, γιατί ανεξάρτητα από τις εποχές επιλέγει πάντα κάτι πολύ καλό από την γκαρνταρόμπα της, για να δείξει στους διαδικτυακούς της ακολούθους. Σχεδόν πάντα επιλέγει bohemian chic items, που είναι all time classic, και περιβάλλεται από all over printed πουκάμισα και κάποια σετ συνήθως σε έντονα χρώματα, όπως ροζ, φούξια και μωβ.

Κάτι τέτοιο, προσπάθησε να κάνει και στη νέα βραδινή εμφάνιση που πραγματοποίησε. Η αγαπημένη ηθοποιός παρευρέθηκε σε μία θεατρική πρεμιέρα και φόρεσε ένα πολύ μποέμ κομμάτι. Μιλάμε για ένα ασπρόμαυρο μάξι φόρεμα με ένα ανεπανάληπτο εμπριμέ μοτίβο από γεωμετρικά σχήματα. Αλλά ως γνήσιο ανεξάρτητο κορίτσι, που είναι, έχει και μια ροκ εκδοχή, που αποτύπωσε στο look της με ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια. Εκεί φωτογραφήθηκε με το Θανάση Αλευρά και την Ιώβη Φραγκάτου.

Η υπέροχη βραδινή εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη

Παπουτσάκη εμφάνιση
Αλευράς Παπουτσάκη