Αποχώρησε ο Νίνο από το σχήμα με τον Νικηφόρο - Ο λόγος που ''έσπασε'' η συνεργασία

Ποιες είναι οι σχέσεις τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα από τα πρόσφατα και πολύ πετυχημένα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας ήταν αυτό του Νίνο με τον Νικηφόρο με τους δύο τραγουδιστές να έχουν απανωτές sold out εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Romeo (δείτε εδώ γιατί είχε αναβληθεί η πρεμιέρα τους).

Στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση του σχήματος στην Αθήνα, ο Νίνο και ο Νικηφόρος συνέχισαν το δίδυμο τους στην Κύπρο και στο νυχτερινό μαγαζί ''Νότες''. Μια ανατροπή ωστόσο για τη συνεργασία τους έγινε γνωστή την Παρασκευή (24/11) από το Πάμε Δανάη.

Το σχήμα και η συνεργασία λοιπόν, έληξε απότομα. Να τονιστεί εδώ, πως τρείς ήταν οι αρχικές συμφωνημένες εμφανίσεις του Νίνο με τον Νικηφόρο στην Κύπρο, ωστόσο στη συνέχεια ο επιχειρηματίας του μαγαζιού ζήτησε να γίνουν άλλες τρείς, δηλαδή στο σύνολο έξι.

Ο Νίνο από τη μεριά του δε δέχτηκε και έτσι αποχώρησε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, αναφέρεται, πως είχε γίνει μια προφορική συμφωνία για παράταση της συνεργασίας, ωστόσο αυτή δεν έγινε πραγματικότητα.

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Νίνο και τον Νικηφόρο

Σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις των δύο τραγουδιστών παραμένουν πάρα πολύ καλές και μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Νίνο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων να ενταχθεί σε πετυχημένο σχήμα της νυχτερινής Αθήνας.

Η κοινή συνέντευξη που είχαν δώσει στο The 2night show

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 27/3 ο Νίνο, μαζί με τον Νικηφόρο, και οι δύο τους συζήτησαν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα τους, τα εμπόδια που συνάντησαν σε αυτή, αλλά και τον τρόπο που επιλέγουν να προβάλλουν τον εαυτό τους.

Σχετικά με το τελευταίο απάντησε συγκεκριμένα ο Νίνο, ο οποίος εξήγησε πως επέλεξε να είναι πάντοτε ο εαυτός του και αυτό μερικές φορές ήταν κακό, αλλά θεωρεί πως είναι κάτι που τον έκανε να μπορεί να κοιμάται τα βράδια ήσυχος και δεν θα το άλλαζε (δείτε εδώ την αποκάλυψη που έκανε για τα παιδιά του).

«Ήμουν πάντα ο εαυτός μου, αλλά το έχω πληρώσει αυτό. Κάποιοι ήθελαν να το πληρώσω, αλλά δεν το πλήρωσα τελικά, γιατί είμαστε ακόμη εδώ ζωντανοί στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα. Συνήθως πρέπει να υπάρχει ένας διαφορετικός άνθρωπος, ο οποίος παρουσιάζεται δημόσια, τον οποίο τον σκέφτεσαι πριν ξεκινήσεις την καριέρα. Μην αναλύσουμε, δεν θέλω.

Αξίζει, κοιμάσαι καλά. Δεν πρέπει να θυμάσαι τι είπες, γιατί αν λες, ας πούμε, ψέματα πρέπει να θυμάσαι τι ψέματα λες. Μερικές φορές τα ψέματα που λες για χρόνια, γίνονται αλήθεια και τα πιστεύεις και νομίζεις ότι συνέβησαν. Ο καθένας είναι ο εαυτός του, δεν προτείνω κάτι σε κανένα, έτσι αισθάνομαι εγώ καλά», επισήμανε αρχικά ο ίδιος και στη συνέχεια συμπλήρωσε: