«Νιώθω ότι κι εγώ έχω πέσει θύμα απάτης!»: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου "σπάει" πρώτη φορά την σιωπή της για την υπόθεση με το ινστιτούτο αδυνατίσματος

Η σκληρή απάντηση της παρουσιάστριας

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

«Νιώθω ότι κι εγώ έχω πέσει θύμα απάτης!» είναι η πρώτη δήλωση της Βίκυς Χατζηβασιλείου αποκλειστικά στο youweekly.gr αναφερόμενη στο πολυδιαφημισμένο ινστιτούτο ομορφιάς της Θεσσαλονίκης που φέρεται ότι με πονηρές μεθόδους αποσπούσε χρήματα από πελάτες.

Ο ασκός του Αιόλου για το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, άνοιξε μετά την δημοσιοποίηση μιας «περίεργης» κλοπής που έγινε την περασμένη Δευτέρα και εικάζεται πως αφορμή για αυτήν στάθηκε μια διαφωνία σχετικά με το κόστος χρέωσης υπηρεσίας.

Με αφορμή την κλοπή αυτή, στην συνέχεια πολλά στόματα πελατών άνοιξαν το ένα μετά το άλλο και υποστήριξαν με την σειρά τους ότι έπεσαν και αυτά θύματα εξαπάτησης του ινστιτούτου από τους υπεύθυνους που με πονηρές μεθόδους αβγάτιζαν τα κέρδη τους.

Βίκυ Χατζηβασιλείου
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Το συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής επίσης, για να αλιεύει πελάτες, εκμεταλλευόταν την επιρροή που έχουν στο κοινό επώνυμες παρουσιάστριες της τηλεόρασης όπως η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καινούργιου καθώς και άλλες επώνυμες κυρίες της showbiz, και τις χρησιμοποιούσε ως πρόσωπα της εταιρείας, προκειμένου να διαφημίζουν τα πακέτα των υπηρεσιών του και είχε βρεθεί και στο παρελθόν στο επίκεντρο της αρνητικής δημοσιότητας το 2020, όταν του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ για παραπλανητικές και επιθετικές εμπορικές πρακτικές. Στο μεταξύ οι υπάλληλοι του κέντρου πέρασαν και αυτοί με την σειρά τους στην αντεπίθεση με μηνύσεις και αγωγές στην εργοδοσία για δεδουλευμένα τους

Η απάντηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου!

Βίκυ Χατζηβασιλείου
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου που είχε χριστεί ambassador του κέντρου στο παρελθόν, χωρίς εννοείται να έχει προκύψει η παραμικρή εμπλοκή της στην συγκεκριμένη εταιρεία, μόλις πληροφορήθηκε τις καταγγελίες που έχουν γίνει για το συγκεκριμένο ινστιτούτο δήλωσε αποκλειστικά στο youweekly.gr: «Φυσικά και δεν γνωρίζαμε τίποτα και αλίμονο εάν μπαίναμε σε διαδικασία έρευνας όλων των περιουσιακών στοιχείων ανθρώπων που μας ζητάνε συνεργασία. Είναι κάτι για το οποίο πραγματικά θέλω να φτάσει η ποινική διαδικασία στα άκρα και να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους υπευθύνους. Και φυσικά ο κόσμος καλά κάνει και κινεί αυτή την διαδικασία και οι εργαζόμενοι πρέπει να πάρουν πίσω τα χρήματα που τους οφείλουν. Εννοείται ότι είμαι απόλυτα μαζί τους. Νιώθω ότι και εγώ έχω πέσει θύμα απάτης».