«Κοίτα, "ξαναγύρισε" η φωνή μου, και είναι πολύ ωραία...» - Η εξομολόγηση της Χάρις Αλεξίου, που την έκανε να "λυγίσει"

«Μήπως το κάναμε πολύ δραματικό;»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η αγαπημένη και εξαιρετικά ταλαντούχα τραγουδίστρια, Χάρις Αλεξίου, έχει αφήσει πίσω της το τραγούδι, εδώ και κάποιο καιρό. Για να είμαστε ακριβείς την επί σκηνής παρουσία της, αφού θεωρεί, πως η φωνή της δεν ανταποκρίνεται πλήρως, πλέον, σε αυτές τις δυνατότητες, που είχε παλαιότερα. Όλοι λίγο πολύ ξανά τραγουδήσει, και με αφορμή την κοινωνική και δραματική σειρά, Maestro, η οποία θα αρχίσει και πάλι να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, για δεύτερη σεζόν, ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια της την "Προσευχή". Υπενθυμίζουμε, πως στη σειρά τη βλέπουμε και να πρωταγωνιστεί.

Παρά το γεγονός, ότι έχει σταματήσει τις συναυλίες, πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα τραγούδι, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με το όνομα "Φύγε", που αποτελεί μια συνεργασία με το δημοφιλή καλλιτέχνη της ραπ μουσικής σκηνής, ΛΕΞ. Το άσμα, πρόκειται για μία επανεκτέλεση και διασκευή του γνωστού και αγαπημένου της κομματιού "Φύγε".

Παράλληλα, εκείνη νιώθει, πως κάτι της λείπει από τη ζωή της, και δεν κρύβει το γεγονός, ότι θα ήθελε να είχε πίσω τη φωνή της. Αυτό εξομολογήθηκε και στο podcast του Θέμη Καίσαρη, σε συνέντευξη που παραχώρησε, και την έκανε να συγκινηθεί.

Η αποκάλυψη της Χάρις Αλεξίου για τη φωνή της

«Θα έλεγα την Προσευχή, αν είχα ξανά τη φωνή μου. Ας ερχόταν αυτό και θα έβρισκα τραγούδια να πω. Το βλέπω στον ύπνο μου ότι τραγουδάω, και βλέπω ότι ξέρω ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω πια. Και έλεγα “κοίτα, ξαναγύρισε η φωνή μου” και είναι πολύ ωραία, όταν το βλέπω αυτό. Μήπως το κάναμε πολύ δραματικό;», μαρτύρησε στη συνέντευξή η λατρεμένη τραγουδίστρια.