«Δεν με απασχολεί καθόλου...» - Η απάντηση της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη στα σχόλια του Light

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν με απασχολεί καθόλου...» - Η απάντηση της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη στα σχόλια του Light

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Παρασκευής 24/11, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη. Η γνωστή ενδυματολόγος, τοποθετήθηκε για τα σχόλια του Light, στο live του Fame Story, το βράδυ της Παρασκευής 17/11.

Ο γνωστός τράπερ ο οποίος συμμετέχει στο show, ως κριτής, με αφορμή την εμφάνιση του Φειδία είχε αναφέρει: «Έχουμε αλλάξει στιλίστα; Σήμερα σαν να ντύθηκαν λίγο ωραία τα παιδιά. Σήμερα όλοι είναι λίγο πετυχημένοι» (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη στα σχόλια του Light

«Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι άβολα όταν φεύγει ο προβολέας από τα παιδιά και χωρίς λόγο ασχολείται με εμάς. Εάν έχω δεχτεί συμπεριφορές που ξεπερνάνε τα όρια του σεβασμού, αυτόματα έχω τοποθετηθεί και έχω δηλώσει τη θέση μου και μέχρι εκεί. Δεν είναι εδώ για να κάνω μαθήματα συμπεριφοράς. Αν κάποιος υπερβεί τα όρια, έχω κι εγώ τα δικά μου όρια και αυτά τα θέματα λύνονται όταν υπάρχει σεβασμός», είπε αρχικά.

«Κριτική κάνουν όλοι, δεν με απασχολεί καθόλου. Εγώ όταν κάνω τη δουλειά μου δίνω το 1000% και είμαι εντάξει με εμένα και με τον σκοπό που πρέπει να υπηρετήσω. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, υπάρχει η ελευθερία του λόγου απλά να ξέρουμε ότι η ελευθερία του ενός σταματά εκεί που καταπατάται η ελευθερία του άλλου» πρόσθεσε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ποια είναι η στυλίστρια

Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη είναι Style Expert, Fashion Stylist & Designer, TV Columnist, Image Maker & Wedding Stylist. Yπογράφει την δική της συλλογή ρούχων, παρουσιάζει την δική της στήλη μόδας στην εκπομπή JOY στον ANT1 και κρύβεται πίσω από το «STYLISHIOUS» Showroom, Press Office & E-shop με Έλληνες Σχεδιαστές & Fashion Brands.

Mετά την Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και τις σπουδές στο χώρο της μόδας στην ESMOD στο Παρίσι και τα σεμινάρια στο Central St.Martins στο Λονδίνο, συνεργάστηκε με τα περισσότερα περιοδικά Μόδας σαν Fashion Editor, με τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές σαν Costume Designer αλλά και με τους πλέον διάσημους και επωνύμους της Show Biz, όπως η Τάμτα, ο Σάκης Ρουβάς, η Δέσποινα Βανδη κά. στην Ελλάδα και το εξωτερικό σαν Personal Stylist & Ιmage Maker.

Έζησε στην Νέα Υόρκη για αρκετά χρόνια και επιστρέφοντας το 2008 δημιούργησε το Press Office & Showroom «ab!fab!» το γνωστό μας σήμερα «STYLISHIOUS» SHOWROOM & ΟΝLINE SHOP www.STYLISHIOUS.com

Ασχολείται με Personal Styling & Shopping & Wardrobe Styling

-οργάνωση Γκαρνταρόμπας– ένα service για γυναίκες και άνδρες που χρειάζονται την βοήθεια ενός επαγγελματία για να ανανεωθούν, να συνδυάσουν και να ξεκαθαρίσουν τα ρούχα τους και να αποκτήσουν ένα ανανεωμένο look & style που να τους ταιριάζει.