Βασίλης Νουλέζας - Ξεκαθαρίζει τη θέση του στην υπόθεση του Σταμάτη Γαρδέλη: «Έμεινα άναυδος, προφανώς του έβαλαν λόγια»

Τι δηλώνει στο youweekly.gr

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Facebook/Βασίλης Δ. Νουλέζας
Facebook/Βασίλης Δ. Νουλέζας

«Μύλος» έχει γίνει η υπόθεση της νοσηλείας του Σταμάτη Γαρδέλη στο Δαφνί, με τον ηθοποιό το απόγευμα της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου να παραχωρεί συνέντευξη στην εκπομπή T-Live μέσα από την Α' Ψυχιατρική Κλινική. Ανάμεσα σε όσα είπε στον δημοσιογράφο Αλκίνοο Μπουνιά αναφέρθηκε και το όνομα του ποινικολόγου Βασίλη Νουλέζα, τον οποίο εκ παραδρομής πολλοί χαρακτήρισαν τις προηγούμενες μέρες ως πληρεξούσιο δικηγόρο του άλλοτε σταρ του κινηματογράφου.

Σε δηλώσεις του μάλιστα ο Σταμάτης Γαρδέλης εμφανίστηκε ενοχλημένος για τη φωτογραφία τους που ανέβηκε στα social. Ανέφερε επίσης ότι έχει διαφορετικό δικηγόρο για την υπόθεση με το αποχαρακτηρισμένο ακίνητο στο Πόρτο Γερμενό, απ' όπου ξεκίνησε η όλη ιστορία και κατέληξε με τον ηθοποιό να ζητάει ιατρική βοήθεια προκειμένου να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Το youweekly.gr επικοινώνησε με τον κ. Νουλέζα, ο οποίος δηλώνει ότι αρχικά είχε τη συναίνεση του ηθοποιού για την εν λόγω φωτογραφία που πυροδότησε αντιδράσεις. «Τον ρώτησα πριν την ανεβάσω, αν ήθελε να γράψω κάτι συγκεκριμένο. Αν μου έλεγε “όχι” ή είχε οποιαδήποτε αντίρρηση δεν θα την ανέβαζα», λέει χαρακτηριστικά.

«Θα βοηθούσα τον Σταμάτη Γαρδέλη, μόνο αν το ζητούσε»

Όπως ξεκαθαρίζει στη συνέχεια, ουδέποτε δεν συστήθηκε σε κάποιον στο Δαφνί ως «δικηγόρος του Σταμάτη Γαρδέλη», αλλά πήγε να τον επισκεφτεί ως λάτρης του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Όπως συμπληρώνει: «Θα βοηθούσα τον κ. Γαρδέλη μόνο αν το ζητούσε ο ίδιος, του είπα απλά ότι θα είμαι δίπλα του σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν είπα ότι μου ανέθεσε οτιδήποτε, κι εγώ έμεινα άναυδος όταν το άκουσα, δεν πίστευα στ' αυτιά μου. Προφανώς του έβαλαν λόγια, γιατί η συμπεριφορά του είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από την ημέρα που συναντηθήκαμε, υπάρχει μετάλλαξη και μεταστροφή».

Η κουβέντα έρχεται και στις πρόσφατες εμφανίσεις του στις εκπομπές του Γιώργου Λιάγκα και της Κατερίνας Καινούργιου, όπου τον προλόγισαν ως δικηγόρο του Σταμάτη Γαρδέλη, χωρίς εκείνος να τους διορθώσει με αποτέλεσμα να αιωρείται αυτή η αίσθηση, με τον Βασίλη Νουλέζα να απαντά: «Σκεφτόμουν να το πω, ήταν αβλεψία μου, αλλά εκείνη την ώρα δεν μου έδωσαν τον χρόνο να μιλήσω και δεν έβλεπα τους τίτλους που έγραφαν, γιατί μιλούσα μέσω skype. Στη συνέχεια έκανα διόρθωση γραπτώς μέσα από τα δικά μου social. Aλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να λογοδοτήσω».

Βασίλης Νουλέζας

«Εντελώς διαφορετικός ο διάλογος μου με τον Σταμάτη Γαρδέλη με αυτό που παρουσιάστηκε εκ των υστέρων»

«Όλο αυτό ήταν μία παρεξήγηση, που με προσβάλει και με θίγει, γιατί δεν αναμιγνύομαι σε υποθέσεις που χειρίζονται άλλοι δικηγόροι», καταλήγει ο ποινικολόγος. Ωστόσο αυτό μάλλον δεν θα είναι το τέλος στην υπόθεση γενικότερα, αφού είναι διατεθειμένος να κινηθεί νομικά μέσα στο προσεχές διάστημα με εξώδικη δήλωση και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και αγωγή, με τον Βασίλη Νουλέζα να υποστηρίζει ότι: «Εντελώς διαφορετικός ήταν ο διάλογος μου με τον Σταμάτη Γαρδέλη και αυτό που παρουσιάστηκε εκ των υστέρων».

Πριν από λίγη ώρα και ο κ. Νουλέζας επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία αναφέρθηκε στα γεγονότα των τελευταίων ημέρων για να καταλήξει: «Εύχομαι στον Σταμάτη Γαρδέλη τα καλύτερα, δεν τον παρεξηγώ, υποψιάζομαι τι μεσολάβησε και εξέφρασε δυσαρέσκεια για εμένα. Εγώ νομίζω ότι τελικώς τον βοήθησα να αφυπνιστεί το κράτος και η πολιτεία για την περίπτωσή του. Να σωθεί η κατοικία του. Βοηθώ αφιλοκερδώς πολλούς έχοντες ανάγκη, το γνωρίζει αυτό η κοινωνία. Αυτό είναι το μείζον, όχι αν ορίστηκα δικηγόρος του».