Πατέρας για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Είναι δυο μηνών;» - Βίντεο με το υπερηχογράφημα

«Γιατρέ ελπίζω να μου μοιάσει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε σχέση είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εδώ και περίπου 5 μήνες, ένα γεγονός που ανακοίνωσε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Όπως φαίνεται όμως, η σχέση του με την αγαπημένη του πλέον έχει πάει ένα βήμα παραπέρα, αφού περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι.

Με αναρτήσεις που έκανε στα story του, έκανε γνωστό πως θα γίνει πατέρα, δημοσιεύοντας μάλιστα βίντεο από το υπερηχογράφημα, αποκαλύπτοντας πως η σύντροφός του είναι δυο μηνών έγκυος.

«Με ρωτάτε συνεχώς ποιο είναι το πιο σπουδαίο πράγμα που έχω ζήσει στη ζωή μου και σας λέω πάντα για τις επιτυχίες μου ως makeup artist και κομμωτής με τις πιο μεγάλες εταιρίες στον κόσμο και τους πιο διάσημους καλλιτέχνες, για τον αθλητισμό, για τα τραγούδια μου, τη Eurovision και για το Survivor. Αυτό όμως που ένιωσα τώρα είναι πολύ μεγαλύτερο, βγαίνει μέσα από το σώμα μου, μέσα από την ψυχή μου, μέσα από τον οργανισμό μου. Δεν το έχω ξανανιώσει αυτό το συναίσθημα ποτέ», ανέφερε σε μια από τις αναρτήσεις του.

Για να συνεχίσει: «Εχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, έτρεμα, φοβήθηκα, έκλαιγα, ένιωσα Θεός, ένιωσα σπουδαίος, ένιωσα ένα… βάρος, ένιωσα όλα τα συναισθήματα μαζί. Είναι η λέξη ζωή. Προσφέρεις σε αυτήν την κοινωνία μια ζωή που έρχεται στον κόσμο μέσα από εσένα».

Σε επόμενα story του δημοσίευσε βίντεο με το υπερηχογράφημα του μωρού, δείχνοντας το έμβρυο, με τον Κωνσταντίνο Εμμανoυήλ να ακούγεται να λέει πως η αγαπημένη του διανύει τον 2ο μήνα κύησης.

Οι αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για το παιδί του

Στα βίντεο μάλιστα που δημοσίευσε ακούγεται επίσης να σχολιάζει διάφορες λεπτομέρειες με τον γυναικολόγο, αλλά να κάνει και αστεία.