Το τρυφερό βίντεο της Άννας Βίσση με τον εγγονό της - Τραγούδησαν μαζί το "Ψυχεδέλεια"

Έγινε trend!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Το τρυφερό βίντεο της Άννας Βίσση με τον εγγονό της - Τραγούδησαν μαζί το

Η γνωστή τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, μας έχει χαρίσει πολλά επιτυχημένα τραγούδια, κατά τη διάρκεια της πολύχρονης πορείας της. Έχουμε χορέψει στους ρυθμούς τους, έχουμε κλάψει με τους στίχους τους και έχουμε ξεφαντώσει με τις μελωδίες τους. Ωστόσο, έχει καταφέρει πολλές φορές να απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας και με την προσωπική της ζωή. Αφού, έχει υπάρξει παντρεμένη με το γνωστό στιχουργό και συνθέτη, Νίκο Καρβέλα.

Καρπός του μεγάλου έρωτα, που έζησαν, πέρα από μία σειρά επιτυχημένων ασμάτων, που ακούμε μέχρι και σήμερα, είναι η κόρη τους, Σοφία Καρβέλα (δείτε εδώ τη σοκαριστική εξομολόγηση της μητέρας της για την περιπέτεια της υγείας της). Η κόρη τους έχει μεγαλώσει αρκετά και πλέον έχει αποκτήσει τη δική της οικογένεια. Ζει και μένει μόνιμα στο εξωτερικό, ως στυλίστρια, και παράλληλα έχει επενδύσει στην ανατροφή των παιδιών της. Έχει αποκτήσει δύο γιους το Νίκο και το Νέστορα.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια συνηθίζει να περνάει χρόνο με τη μονάκριβη κόρη της, αλλά δε χάνει ευκαιρία να ασχοληθεί και με τα εγγόνια της, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Για αυτό και φροντίζει να ταξιδεύει προς την Αμερική, προκειμένου να τους βλέπει. Για αυτό και τις προάλλες ταξίδεψε ως εκεί, για να παραστεί και να είναι δίπλα στην κόρη της, που γιόρτασε τα 40α της γενέθλια, όπως έγινε φανερό μέσα από ένα story στο Instagram.

Σοφία Καρβέλα ηλικία

Έτσι, έκανε και χθες, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, αφού πέρασε λίγο χρόνο με τον εγγονό ης, Νέστορα. Μάλιστα, η τραγουδίστρια και ο μικρός δεν κάθισαν απλώς μαζί, αλλά τραγούδησαν κιόλας, ένα από τα πιο αγαπημένα στο κοινό, της άσματα, το "Ψυχεδέλεια". Το γεγονός έκανε γνωστό, η ίδια, αφού τράβηξε ένα βίντεο, για να απαθανατίσει τη στιγμή και το ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Tik Tok.

Η Άννα Βίσση τραγουδαει με τον εγγονό της, Νέστορα το "Ψυχεδέλεια"

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επισκέφθηκε την οικογένεια της κόρης της στη Νέα Υόρκη και κατάφερε να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο με τα εγγόνια της. Στο βίντεο που μοιράστηκε με του διαδικτυακούς της φίλους, έδειξε τον εαυτό της να λέει στον μεγαλύτερο εγγονό της να τραγουδήσουν, "Ready Nesi?", ανέφερε χαρακτηριστικά. Και αμέσως πιάνουν και οι δύο το τραγούδι, ερμηνεύοντας εναλλάξ τους στίχους.

Εκείνη έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης "Είμαι στα πάνω μου!", ενώ ήδη το βίντεο έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία, αφού έχει συγκεντρώσει σε μισή μέρα κοντά στα 20.000 likes.

@annavissiofficial

Είμαι στα πάνω μου …!! ΝΥ. 💜

♬ original sound - annavissiofficial