Στιγμές ευτυχίας για την Μαρία Ηλιάκη και τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια πολύ όμορφη ημέρα είναι η σημερινό 25/11 για την Μαρία Ηλιάκη, αλλά και για τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη. Το ζευγάρι έχει διπλή χαρά στο σπίτι του και το έκανε γνωστό η πρώην παρουσιάστρια με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, σήμερα εκτός του ονόματος της κόρης της (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ) έχει γενέθλια και ο αγαπημένος της, με τον οποίο μετράνε πολλά χρόνια κοινής πορείας.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη

Στο προφίλ της στο Instagram λοιπόν, η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία τους κοινή σε τρυφερές στιγμές και έγραψε «Χρόνια πολλά αγάπη μου».

Μαρία Ηλιάκη Στέλιος Μανουσάκης

Η δύσκολη εγκυμοσύνη

Συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά-δες είχε παραχωρήσει η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια είχε μια όμορφη συζήτηση με την Τζένη Θεωνά σχετικά με την εγκυμοσύνη, με την πρώτη να μιλάει για την δύσκολη κύηση που είχε, αφού αρκετές φορές νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

Όπως είχε επικοινωνήσει ξανά, για 6 μήνες είχε πολλούς εμετούς και γενικά μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, καθώς μια φορά τον μήνα περίμεναν να νοσηλευτεί.

«Προσπάθησα να τα κάνω, γιατί είχα λίγο δύσκολη εγκυμοσύνη, είχα πολλούς εμετούς. Υπερέμεση λέγεται, νοσηλεύτηκα 3-4 φορές, σταμάτησε στους 6 μήνες», αποκάλυψε και συνέχισε «Τρεις μήνες δεν μπορούσα να ταξιδέψω, ήμουν με τους ορούς. Μία φορά τον μήνα με περίμεναν ότι θα νοσηλευτώ. Έμεινα 6 μήνες στην Ελβετία και εκεί γέννησα. Ενώ πήγα πολύ άνετη και κουλ στο μαιευτήριο, μόλις με ξάπλωσαν στο κρεβάτι, με έπιασε ένα τρέμουλο, να κλάιω. Μου βγήκε μεγάλος φόβος, δεν ξέρω γιατί».

Στην ερώτηση αν σκέφτονται με τον σύζυγό της να κάνουν δεύτερο παιδάκι, είπε: «Και ναι και όχι. Ας μη γελιόμαστε, η μητρότητα είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα. Ταυτόχρονα, όμως, είναι και ένα τσακ δύσκολο. Τα παιδιά θέλουν μία ευτυχισμένη μάνα, όχι μία θυσιασμένη».