«Θα είχα ενημερωθεί εγώ πρώτος! Αυτή τη στιγμή το διαψεύδω...» - Η απάντηση του Βρεττού στις φήμες για το Μεγάλο Παζάρι

Τι είπε για τα νούμερα τηλεθέασης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα είχα ενημερωθεί εγώ πρώτος! Αυτή τη στιγμή το διαψεύδω...» - Η απάντηση του Βρεττού στις φήμες για το Μεγάλο Παζάρι

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I love Σουκου, παραχώρησε ο Ηλίας Βρεττός. Ο τραγουδιστής που φέτος δοκιμάζεται στο ρόλο του παρουσιαστή, μίλησε για το τηλεπαιχνίδι Το μεγάλο παζάρι, απαντώντας στις φήμες που το θέλουν να ολοκληρώνεται νωρίτερα, ενώ μίλησε και για το τροχαίο που είχε.

Οι δηλώσεις του Ηλία Βρεττού

«Το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ, είναι διασκεδαστικό περνάω καταπληκτικά στα γυρίσματα και εισπράττω πολύ θετικά μηνύματα από τον κόσμο. Ο ρόλος του παρουσιαστή είναι κάτι πολύ καινούργιο για. Όσο πιο πολλές ώρες «γράφω» σε αυτό, τόσο πιο πολύ μπαίνει στο πετσί μου όλο αυτό», ανέφερε αρχικά για το τηλεπαιχνίδι του ALPHA.

«Δεν έχει έρθει προς τα εμένα ένα τέτοιου είδους σύγκριση με δυο τεράστιες προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης. Εγώ κάνω τα πρώτα μου βήματα και εσύ μιλάς για πρόσωπα που έχουν γράψει ιστορία», απάντησε για τις τυχόν συγκρίσεις που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα στον ίδιο και τον Χρήστο Φερεντίνο ή τον Ανδρέα Μικρούτσικο που το έχουν παρουσιάσει.

«Επηρεαζόμαστε θετικά από αυτό, ήταν μία απόφαση και προσπάθεια του καναλιού για να πάει ακόμα καλύτερα το τηλεπαιχνίδι. Είμαστε σε μία πιο... γυναικεία ζώνη, απέναντι από εκπομπές με θέματα που παρακολουθούν λίγο πιο πολύ οι γυναίκες. Κάποιες μέρες τα νούμερα είναι πάνω, κάποιες είναι κάτω, υπάρχει μια μεγάλη ανισορροπία, σε λίγο καιρό πιστεύω ότι θα κάτσει κάπου η μπίλια», είπε σε άλλο σημείο για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

«Επειδή έχουμε πολύ στενή σχέση με το κανάλι, αν ίσχυε κάτι τέτοιο, πρώτος απ’ όλους θα είχα ενημερωθεί εγώ και η εταιρεία παραγωγής. Δεν υπάρχει καμία τέτοια ενημέρωση, οπότε αυτή τη στιγμή το διαψεύδω», είπε για τις φήμες περί πρόωρου κοψίματος.

Σχετικά με το τροχαίο με τη μηχανή του, ανέφερε: «Πέρασα δύσκολες στιγμές σε ένα πάρα πολύ σοβαρό τροχαίο. Η μηχανή έχει βγει off. Το λέω γιατί επειδή μια μηχανή διαλύθηκε, εγώ δεν έχω πάθει τίποτα. Ευχαριστώ το Θεό»