«Συγχαρητήρια! Μας φτάσατε στην απόγνωση...» - Οργισμένη η Καίτη Φίνου με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε

Ασύλληπτο ξέσπασμα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Καίτη Φίνου πριν από μερικές ώρες, με αφορμή ένα δημοσίευμα με φωτογραφία του Σταμάτη Γαρδέλη με τίτλο "Η γενιά της βιντεοταινίας «κατέληξε» στον ψυχίατρο".

Με αφορμή την νοσηλεία του Γαρδέλη στο Δαφνί, η αγαπημένη ηθοποιός, αποκάλυψε αποκλειστικά στο Youweekly.gr πως είχε χρειαστεί να πάει στο Αιγινήτειο για να ζητήσει βοήθεια λόγω κρίσεων που βίωνε.

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου

Η Καίτη Φίνου λοιπόν που πληροφορήθηκε για το συγκεκριμένο δημοσίευμα έκανε μια οργισμένη ανάρτηση γράφοντας:

«Συγχαρητήρια......
Μια "ομαδα" σαν εσάς μας φτάσατε στην απόγνωση....
Βραβείο δημοσιογράφους αξίζει σε όλους εσάς που επί σειρά ετών μας υποβιβαζατε στα μάτια του κόσμου,παρέα πάντα με κάποιους πολύ γνωστούς " συναδέλφους" μας».

Τι έχει γράψει για τον Σταμάτη Γαρδέλη;

Στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί νοσηλεύεται εδώ και περίπου μια εβδομάδα ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο σπουδαίος ηθοποιός έκανε εισαγωγή έπειτα από δική του απόφαση, καθώς συνειδητοποίησε πως είχε αυτοκτονικές τάσεις, έπειτα από ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η Καίτη Φίνου με την οποία συνεργάστηκαν στο παρελθόν και είχαν πολύ καλές φιλικές σχέσεις, ξέσπασε με δυο αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Τι να πω για την φώτο... Οι δύο έχουν φύγει απ’ την ζωή και τους άλλους δύο που αγωνίζονται χρόνια για μια θέση στο… σύστημα, δυστυχώς απορρίπτονται με μόνη δικαιολογία τη βιντεοκασέτα... γιατί αν πουν για ταλέντο.. οι μισοί που έχουν τα μέσα είναι ατάλαντοι... πρώτη φορά μιλάω έτσι γιατί και ο Στάθης και η Ρένα έφυγαν με πόνο από την απόρριψη», έγραψε χαρακτηριστικά σε Insta story της.

Καίτη Φίνου Σταμάτης Γαρδέλης