Επιστρέφει στην τηλεόραση αγαπημένη παρουσιάστρια - Πότε θα τη δούμε στο Open;

Δεν το περιμέναμε...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Επιστρέφει στην τηλεόραση αγαπημένη παρουσιάστρια - Πότε θα τη δούμε στο Open;

Μεγάλες τηλεοπτικές επιστροφές προμηνύει το νέο έτος, τόσο από παρουσίες, όσο και από project, φυσικά. Ήδη πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό, πως η αγαπημένη παρουσιάστρια, Αννίτα Πάνια, θα κάνει της επανοδό της στην τηλεόραση, και μάλιστα σε μία εκπομπή, που κανένας μας δεν περίμενε (δείτε εδώ με τι project επιστρέφει στην τηλεόραση).

Τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ δίνουν και παίρνουν με τις αφίξεις και τις αποχωρήσεις, και όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, Κυριακή 26 Οκτωβρίου, από ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, "Χαμογέλα και Πάλι", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA, μια πολύ γνωστή παρουσιάστρια θα επανέλθει.

Όπως, αναφέρθηκε η γυναίκα αυτή πρόκειται να αναλάβει μία μεσημεριανή εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, και θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού καναλιού του Open.Μιλάμε, για μία παρουσιάστρια, η οποία θα κάνει εκ νέου μία ψυχαγωγική εκπομπή, ένα είδος, το οποίο έχει υπηρετήσει και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία. Θα είναι ουσιαστικά, κάθε Σάββατο και Κυριακή, μεταξύ μεσημεριανού και απογεύματος, γύρω στις 14:00.

Η συνταγή, που θα ακολουθηθεί είναι η παραδοσιακή ψυχαγωγική εκπομπή και ενδεχομένως, να έχει κάποια θέματα ιατρικού ενδιαφέροντος. Όπως, όλα δείχνουν, το πιο πιθανό σενάριο είναι, να επιστρέψει κοντά στο Φεβρουάριο. Μάλιστα, όπως αναφέρει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής, μέσα στην εβδομάδα, θα ολοκληρωθούν και οι συζητήσεις για τους συνεργάτες που θα την πλαισιώσουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ποια γνωστή παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση;

Ο λόγος, φυσικά για την αγαπημένη Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία θα επιστρέψει σύντομα στον τηλεοπτικό αέρα, αφού δέχτηκε την πρόταση της εταιρείας παραγωγής, Barking Well Media.

Αναμένουμε την επιστροφή της και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!