«Φεύγανε κάτι τασάκια, καρέκλες...» - Οι αδιανόητες στιγμές που έζησε ο Αντώνης Σροίτερ στην αρχή της καριέρας του

Οι αποκαλύψεις για κακοποιητικές συμπεριφπορές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Φεύγανε κάτι τασάκια, καρέκλες...» - Οι αδιανόητες στιγμές που έζησε ο Αντώνης Σροίτερ στην αρχή της καριέρας του

Το Σάββατο 25/11 ο οργανισμός Win Hellas διοργάνωσε έναν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ με αφορμή την κατά της βίας των γυναικών με γνωστά πρόσωπα από την εγχώρια showbiz να δίνουν το παρόν στηρίζοντας τη δράση.

Τη Δευτέρα (27/11) προβλήθηκαν δηλώσεις μέσα από την εκπομπή του Happy Day με τον Αντώνη Σροίτερ να μιλάει μεταξύ άλλων θέλοντας να περάσει ένα δυνατό μήνυμα, πως είναι αντίθετος κατά όποιας μορφής βίας.

Πιο αναλυτικά, ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε, πως δε θα πρέπει να υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές ούτε σε άντρες, ούτε και σε γυναίκες, καθώς στη συνέχεια αποκάλυψε βίαια περιστατικά, που έχει ζήσει στο χώρο των media (δείτε εδώ το σχόλιο του για τις ψυχαγωγικές εκπομπές).

Οι δηλώσεις του Αντώνη Σρόιτερ για τις κακοποιητικές συμπεριφορές

Εγώ θα έλεγα αγώνας κατά της βίας, Αυτή είναι μία ημέρα, που αφορά τους πάντες, Είμαστε κατά της βίας γενικότερα. Στον χώρο των media υπήρχαν κακοποιητικές συμπεριφορές φεύγανε κάτι τασάκια, καρέκλες, εγώ θα απέφευγα, έσκυβα γρήγορα!

Οι μεταγραφές είναι για συζητιόνται, η ουσία να γίνεται κάτι να μη συζητάμε κάτι χωρίς να έχει γίνει. Δεν έχω δει την εκπομπή τη βραδινή της Ζήνας Κουτσελίνη, προσπαθώ τέτοιες ώρες να κοιμάμαι», είπε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Η εξομολόγηση του Σρόιτερ για τις κόρες του

«Είναι μια κουβέντα που χρειάζεται μια 10ετία για να γίνει και 30 ελπίζω ακόμα καλύτερα. Ελπίζω ψύχραιμα. Όταν θα φύγουν για σπουδές θα νοικιάσω ένα παρατηρητήριο με κάμερες απέναντι από το σπίτι που θα μένουν.

Αν τεθεί ερώτηση «Μπαμπά πώς γίνονται τα παιδιά;», θα τους πω ότι θα τους απαντήσω σε 20 έως 30 χρόνια», είπε αρχικά ο Αντώνης Σρόιτερ.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν κάνουν τηλεκπαίδευση μαθαίνει όλη η τάξη ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι. "Κάντε ησυχία κοιμάται ο μπαμπάς. Δεν μπορώ να περάσω από εκεί κάνει γυμναστική ο μπαμπάς…".

Κάθε χρόνο μας τα σκατ…ει ο Άγιος Βασίλης, δεν τον έχουμε δει ποτέ, τον ψάχνουμε τη νύχτα, δεν κοιμόμαστε… Έχει αρχίσει και πέφτει αμφισβήτηση για τον Άγιο Βασίλη. Έχει πέσει και σύρμα ότι μάλλον η μαμά και ο μπαμπάς φέρνουν τα δώρα, οπότε χεστ…με για τον Άγιο Βασίλη».