«10.000 ευρώ; Να δω ποιος θα...» - Η αντίδραση του Γιώργου Ασημακόπουλου για το υπέρογκο ποσό που ζητάει ο Τριαντάφυλλος για το Survivor

Έχει επαφές μαζί του;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«10.000 ευρώ; Να δω ποιος θα...» - Η αντίδραση του Γιώργου Ασημακόπουλου για το υπέρογκο ποσό που ζητάει ο Τριαντάφυλλος για το Survivor

Το Survivor 2024 είναι προ των πυλών και έτσι οι πρώτες διαρροές για τους παίκτες, που αναμένεται να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης έχουν ξεκινήσει, αλλά και τα πρώτα σχόλια σχετικά με τα ποσά, που πρόκειται να πάρουν.

Γενικότερα λέγεται, ότι φέτος τα χρήματα, που θα δοθούν δε θα είναι πολλά και σε κάθε περίπτωση δε θα θυμίζουν τίποτα σε σχέση με τα νούμερα, που ακούγαμε τα άλλα χρόνια. Η αμοιβή ωστόσο των 10.000 ευρώ έφερε ερωτηματικά (δείτε εδώ).

Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο, που λέγεται, πως αν μπει θα πάρει αυτό το ποσό την εβδομάδα, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να σχολιάζει την είδηση αυτή στην κάμερα του Happy Day με το απόσπασμα να προβάλλεται την Δευτέρα (27/11).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου για το Survivor 2024

«10.000 είναι πάρα πολλά χρήματα, να δω ποιος θα πάει. Ο Τριαντάφυλλος είναι φίλος μου δεν ξέρω», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Οι αποκαλύψεις του Ασημακόπουλου για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Έχω πάει ήδη δύο φορές στο Survivor, έχω χάσει ένα χρόνο και κάτι μήνες από τη ζωή μου εκεί. Το βλέπω λίγο δύσκολο να πάω και στο επόμενο, θα δούμε», είπε αρχικά και αποκάλυψε πως έχει δεχθεί πρόταση μαζί με πρώην συμπαίκτριά του για άλλο πρότζεκτ: «Μας έχει γίνει μια τηλεοπτική πρόταση σε εμένα και την Ελευθερία Ελευθερίου που τη συζητάμε» (δείτε εδώ πώς πέρασαν όλο το καλοκαίρι τους μαζί).

Σε άλλο σημείο, ανέφερε: «Μου στέλνουν συνέχεια περίεργα μηνύματα στα social media, κάτι βιντεάκια, αλλά δεν απαντάω».