«Από ποιο κόμμα είσαι φίλε;» - Η επική γνωριμία του Snik με τον Στέφανο Κασσελάκη

Δεν γνώριζε ο ένας τον άλλον

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Από ποιο κόμμα είσαι φίλε;» - Η επική γνωριμία του Snik με τον Στέφανο Κασσελάκη

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, είχε ο Snik στην Κηφισιά. Η κάμερα της εκπομπης Το Πρωινό κατέγραψε τον επικό διάλογο που είχαν, το πρωί της Δευτέρας 27/11, ο γνωστός τράπερ με τον πολιτικό, αφού δεν γνώριζαν ο ένας την ύπαρξη του άλλου παρά το γεγονός ότι και οι δύο έχουν απασχολήσει αρκετά τα μέσα ενημέρωσης.

Ο Snik, στις δηλώσεις του μετά τη γνωριμία του με τον Στέφανο Κασσελάκη, μίλησε για τις σχέσεις του με τον Light μετά την κόντρα που είχαν (δείτε εδώ τι είχε συμβεί) ενώ προχώρησε σε αποκλύψεις και για την προσωπική του ζωή.

Ο επικός διάλογος Κασσελάκη - Snik

Snik: Από ποιο κόμμα είσαι φίλε;

Σ.Κασσελάκης: ΣΥΡΙΖΑ, Προοδευτική Συμμαχία,

Snik:Δεν τα ξέρω, δεν έχω ψηφίσει ποτέ! Φαίνεσαι καλός, δυνατός.

Στη συνέχεια ο γνωστός τραπερ σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής ανέφερε: Δεν έχω ψηφίσει ποτέ, θα το σκεφτώ. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση καθόλου. Συναυλίες, video clip και vlog. Με τον Light δεν είμαστε αντίπαλοι. Περασμένα, ξεχασμένα. Στα προσωπικά μου είμαι ερωτευμένος και ετυχισμένος.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Αυτή είναι η σύντροφος του Snik που στέκεται στο πλευρό του

Η αγαπημένη του Snik είναι η Marta Aharonian που έχει καταγωγή από την Αρμενία!Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό, με τον τράπερ να μην διστάζει να δείχνει το πόσο όμορφα περνάνε μαζί μέσα από αναρτήσεις που κάνει στα social media.

Μάλιστα, η μελαχρινή καλλονή που μοιάζει πάρα πολύ στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε πρόσφατα τα γενέθλια της, με τον σύντροφό της να της κάνει έκπληξη όχι μία αλλά δύο τούρτες.

Γενικά ο Snik φαίνεται πως έχει αδυναμία στις μελαχρινές, καθώς εκτός της Ηλιάνας, μελαχρινή και επίσης κούκλα ήταν και η πρώην σύντροφός του, με την οποία χώρισε πριν από κάποιους μήνες.

@martaahar

🎂 ❤️ #fyp @snikthehustla

♬ What Is a Soulmate Skit - True Genuis