Χαμογελαστή στο δωμάτιο του μαιευτηρίου - Η πρώτη ανάρτηση της Γιούλικας Σκαφιά μετά τη γέννηση του γιου της

Ο χώρος γεμάτος μπαλόνια για το νέο μέλος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Γιούλικα Σκαφιδά γέννησε και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί! Η γνωστή ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ήταν συνειδητή επιλογή της να αποκτήσει παιδί (δείτε εδώ πως θα τον ονομάσει).

Το πρωί της Δευτέρας (27/11) ηθοποιός έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο instagram μέσα από το μαιευτήριο, όπου γέννησε. Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει για όλες τις ευχές, που έλαβε με το που έγιναν γνωστά τα ευχάριστα.

Όπως βλέπουμε και από τη φωτογραφία, που δημοσίευσε η Γιούλικα Σκαφιδά το δωμάτιο της έχει γεμίσει με μπλε μπαλόνια για το νέο μέλος με εκείνη να ποζάρει χαλαρή με τις πιτζάμες της, ως μητέρα πια!

Η πρώτη ανάρτηση της Γιούλικας Σκαφιδά μετά τη γέννηση του γιου της

«Καλημέρα! Καλή εβδομάδα ! Τόσες όμορφες ευχές! Τόση αγάπη», έγραψε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Γιούλικα Σκαφιδά - γιος

Οι δηλώσεις της για το φύλο του παιδιού

Ξέρω ότι σε ενοχλεί τρομερά ο σεξισμός της κοινωνίας. Ωστόσο, μήπως κι εμείς οι ίδιοι τον αναπαράγουμε;

Ναι, με απασχολεί, γιατί ξέρεις τον βλέπω και θέλω να ουρλιάξω: «Είναι εδώ, υπάρχει! Να, κοίτα τι είπες, κοίτα τι έκανες, υπάρχει!» Θέλω να προσπαθήσω να αφυπνίσω τους φίλους μου, για αρχή.

Τώρα που θα κάνεις αγόρι, έχεις σκεφτεί ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να προσφέρεις έναν φεμινιστή σε αυτή την πατριαρχική κοινωνία;

Στις πρώτες επισκέψεις, πριν μάθω το φύλο του μωρού, δε με απασχολούσε καθόλου, αλλά αν έπρεπε σώνει και ντε να πω κάτι, θα έλεγα “οκέι, μήπως ένα αγοράκι;” Κι αυτό γιατί είμαστε τρεις κόρες στην οικογένεια. Επιπλέον, η μεγάλη μου αδελφή έχει τρεις κόρες και η άλλη έχει μια.

Μετά, όταν μου είπαν ότι είναι αγόρι, δε θα πω ότι στεναχωρήθηκα, σε καμία περίπτωση, αλλά κάπως είπα στον εαυτό μου, «Ήθελες αγόρι και έγινε αγόρι, μήπως είσαι τελικά θύμα κι εσύ της πατριαρχίας;» (γέλια).

Γιούλικα Σκαφιδά