«Εκεί βρήκα περισσότερα πράγματα να κάνω από ένα κάλεσμα που πας για να φας τζάμπα...» - Τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα του Λάκη Γαβαλά

«Το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο που μου έχουν κάνει είναι ένα ταξίδι χωρισμού»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Εκεί βρήκα περισσότερα πράγματα να κάνω από ένα κάλεσμα  που πας για να φας τζάμπα...» - Τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα του Λάκη Γαβαλά

Δηλώσεις στην κάμερα του Μega Καλημέρα έκανε ο Λάκης Γαβαλάς, το πρωί της Δευτέρας 27/11. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αποκάλυψε ποιο ήταν το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που έχει λάβει αλλά και ότι τα Χριστούγεννα που έχει ξεχωρίσει ήταν αυτά που βρισκόταν στη φυλακή.

Τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα του Λάκη Γαβαλά

«Το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο που μου έχουν κάνει είναι ένα ταξίδι. Ήταν ένα ταξίδι χωρισμού και ήταν μόνο για έμενα και χωρίς το γύρνα. Τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα ήταν με έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Τελικά, ο μόνος που μου είπε ότι ήμουν ερωτικός ήταν ο καθρέφτης μου, κανένας αλλός. Γύρισα πίσω μόνος αλλά είχα απολαύσει τη βραδιά. Κάθε βράδυ απολογούμαι στον εαυτό μου και σκέφτομαι σε ποιον άνθρωπο έχω κάνει καλό ή κακό.» ανέφερε

Δείτε επίσης: Λάκης Γαβαλάς: 5ψηφιο το ποσό που του έδιναν - «Για να πάω σε ριάλιτι μου έχουν προτείνει να παίρνω...»

«Έχω ξεχωρίσει τα Χριστούγεννα που ήμουν στην φυλακή. Εκεί δεν είχες πληθώρα πραγματων να κάνεις. Αλλά εγώ εκεί βρήκα περισσότερα πράγματα να κάνω από ένα ανοιαρό κάλεσμα σε τραπέζι που πας για να φας τζάμπα.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι σκληρές εικόνες που είχε από τη φυλακή

«Έμεινα στη ΓΑΔΑ 35 μέρες, γιατί δεν ήξεραν πού να με βάλουν. Δεν ήταν αστείο. Έχουν περάσει από μέσα τραγουδιστές, σαΐνια της Νύχτας. Έμαθα τι είναι η τζιβάνα, η χαρμάνα, όλο αυτό...Ο άνθρωπος δυστυχώς προσαρμόζεται. Ήταν τραγικό. Ήταν ένα παιδί, πολύ μάγκας, που είχε σκοτώσει τρεις, είχε απαγάγει άλλους δύο και αυτός έκανε τον ταξιθέτη στον Κορυδαλλό. Φώναζε μέσα: παιδιά, έχουμε έναν σταρ, τον Λάκη Γαβαλά.

Φοβήθηκα με την έννοια του πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω, για να είμαι αξιοπρεπής. Eκεί δεν πρέπει να τσακωθείς Μου αρέσει που έλεγαν ότι είναι η πτέρυγα των VIP και σαχλαμάρες κι εκεί έφερναν όσους τσακώνονταν από τις άλλες πτέρυγες, επειδή ήταν πιο μικρή, για να τους προστατεύσουν.

Κι εγώ έπρεπε να βλέπω κάθε τόσο είδα δύο αυτοκτονίες μέσα σε 10 μέρες, τους έσερναν δηλαδή να τους βγάλουν», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.