«Αυτή είναι η φρικτή δεκαετία των 20 έως 30...» - Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε τον λόγο που απομακρύνθηκε απο την τηλεόραση

«Τα τελευταία 7-8 χρόνια με έχουν βοηθήσει να καταλάβω ποια είμαι»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Αυτή είναι η φρικτή δεκαετία των 20 έως 30...» - Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε τον λόγο που απομακρύνθηκε απο την τηλεόραση

Για την δεκαετία που βρισκόταν στην τηλεόραση αλλά και τις άσχημες επειρίες που βίωσε εκεί, μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη σε podcast στο Youtube. Η επιχειρηματίας μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που απομακρύνθηκε από τον χώρο αυτό.

Ο λόγος που η Μαίρη Συνατσάκη απομακρύνθηκε από την τηλεόραση

«Απελευθερώθηκα όταν έφυγα από την τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν μου επέτρεπε να είμαι ο εαυτός μου. Και ποιος ήταν ο εαυτός μου; Δεν ήξερα! Ξεκίνησα πολύ νωρίς την τηλεόραση, ήμουν 19 χρονών, οπότε υπάρχει ένα μπλέξιμο εκεί, η Μαίρη δηλαδή εκείνων των ετών δεν αναγνωρίζω ποια είναι ακριβώς» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: Έτσι τις βρήκε η πρώτη ημέρα της εβδομάδας - Αγκαλιά στα πατώματα η Μαίρη Συνατσάκη με την μικρή Ολίβια

«Αυτή είναι η φρικτή δεκαετία των 20-30 που ήμουν στην τηλεόραση, που δεν ήξερα πού μου πάνε τα τέσσερα, ήταν όλα πολύ μπλεγμένα στο κεφάλι μου. Πρέπει να ικανοποιήσεις και κάποιους ανθρώπους στην τηλεόραση, με μια συγκεκριμένη εικόνα, γιατί αυτοί σου δίνουν δουλειά, πράγμα που με εκνεύριζε πάρα πολύ. Και γι’ αυτό άρχισα να ασχολούμαι μόνο με τα δικά μου πράγματα, για να είμαι κύριος του εαυτού μου» πρόσθεσε.

«Τα τελευταία 7-8 χρόνια με έχουν βοηθήσει να καταλάβω ποια είμαι, οπότε να είμαι πιο ελεύθερη, αλλά η τηλεόραση σίγουρα δεν είναι ένας τόπος που σε αφήνει να ελευθερωθείς» είπε στη συνέχεια.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωί τη Δευτέρας 27/11 από την εκπομπή του Alpha, Happy Day.

Οι δηλώσεις της για το ξεκίνημα της στον κόσμο της επιχαιρηματικότητας

Η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, συζήτησε για το πώς πέρασε από παρουσιάστρια στην τηλεόραση στον κόσμο της επιχειρηματικότητας, ένας κόσμος σκληρός για μία γυναίκα.

«Μπήκα στα μίντια στα 19 και με άγχωσε πολύ που έπρεπε να ορίζομαι από νούμερα τηλεθέασης, από διευθυντές προγραμμάτων. Είπα θα προσπαθήσω να δω με ποιον άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσω την αναγνωρισιμότητά μου να τη χρησιμοποιήσει και σε κάτι άλλο γι αυτό μπήκα στην επιχειρηματικότητα για να μην ορίζομαι από άλλους.

Διά του παραδείγματος προσπάθησα να δείξω ότι οι γυναίκες μπορούν να είναι μαζί μονιασμένες δεν είναι πάντα κάτι που έχει να κερδίσει η μία από την άλλη. Μας στιγματίζει η κοινωνία ότι πρέπει να είμαστε καλύτερες από τις άλλες για να κερδίσουμε κάτι. Θέλει μία προσπαθεια έξτρα να σταθείς απέννατι επί ίσοις όροις σε μίτινγκ σε CEOs. Με βασάνιζαν τα σχόλια στα social media. Αλλά κάνω τα τελευταία χρόνια την ψυχοθεραπεία μου και καθαρίζω από ένα κομμάτι που έχει να κάνει με την αποδοχή από τον άλλο.

Οι γυναίκες πάντα θυματοποιούνται από τα μίντια. Μία γυναίκα που σκοτώθηκε. Από ποιον; Μία γυναίκα που βιάστηκε. Από ποιον; Η πατριαρχία έχει κάνει κακό και σε εκείνους. Δεν επιτρέπεται να ζητάνε βοήθεια, δεν επιτρέπεται να έχουν συναισθήματα, να κλάψουν να φοβηθούν. Είναι ένας κύκλος από πάρα πολλά πράγματα και πρέπει να ανοίγουμε τα “κουτάκια” και να τα καθαρίζουμε», κατέληξε η Μαίρη Συνατσάκη.