Milky Way: Ποια πασίγνωστη ηθοποιός "εισβάλει" στη σειρά του MEGA;

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Milky Way: Ποια πασίγνωστη ηθοποιός

Η νέα σειρά "Milky Way, η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA, έχει καθηλώσει ήδη από τα πρώτα επεισόδια το κοινό. Τα κοινωνικά θέματα που αγγίζει και οι έντονες ερωτικές σκηνές ομόφυλων ζευγαριών, που δείχνει συγκεντρώνου αναρίθμητα σχόλια στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης των τηλεθεατών, το Twitter (δείτε εδώ τα σχόλια για την ομοφυλοφιλική ερωτική σκηνή της σειράς με τη Γιούλικα Σκαφιδά).

Παράλληλα, πρόκειται για μία πολύ μεγάλη παραγωγή του καναλιού, η οποία υπήρξε και ιδιαίτερα δαπανηρή (δείτε εδώ ποιο είναι το κόστος της), αλλά το αποτέλεσμα μας εντυπωσιάζει και την αποζημειώνει. Βέβαια, δε θα πρέπει να αποκλείσουμε, πως και τα λαμπερά guest στη σειρά, όπως αυτό της Ελένης Φουρέιρα (δείτε εδώ πώς σχολίασαν την εμφάνισή της στο Twitter), μπορούν να δικαιολογήσουν επίσης το κόστος. Όμως, οι "εισβολές" δε σταματάνε εκεί, αφού στο νέο επεισόδιο της, θα δούμε να μπαίνει σε ένα ρόλο έκπληξη μία πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, που έχει παίξει και σε πολύ επιτυχημένη ταινία του εξωτερικού.

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός μπαίνει στη σειρά "Milky Way" του MEGA;

Ο λόγος φυσικά, για την εντυπωσιακή και δημοφιλής ηθοποιό, Τόνια Σωτηροπούλου.

Όλοι έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους, αλλά ο πλανήτης Αφροδίτη, ο πιο εξεγερμένος όλων, ο μόνος που περιστρέφεται ανάποδα και φωτίζει τόσο έντονα σε ολόκληρο τον ουρανό, δείχνει τον δρόμο στη Μαρία. Το νέο επεισόδιο της σειράς «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου έρχεται την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 23:10 στο MEGA και φέρνει μαζί του μεγάλες και μη αναστρέψιμες αλλαγές στις ζωές των ηρώων.

Βουτιά σε παράνομους κόσμους και στενές επαφές με επικίνδυνους ανθρώπους, μία φιλία που δυναμώνει, ένας γάμος που κλονίζεται, αλλά και μία παράξενη γυναίκα (Τόνια Σωτηροπούλου) που μέσα στο τέλμα της αυτοσαρκάζεται και λέει μεγάλες αλήθειες στην κεντρική ηρωίδα. Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου στις 23:10 στο MEGA η ιστορία του «Milky Way» δίνει τον πρώτο λόγο στη δύναμη και την αποφασιστικότητα της γυναικείας φύσης.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 5, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, στη σειρά "Milky Way" του MEGA;

Ενώ η Μαρία με τον Τζο έχουν μπει για τα καλά στη διακίνηση για να μαζέψουν λεφτά, η φιλία τους δυναμώνει όσο εντείνονται και οι κίνδυνοι της δουλειάς. Η νέα της παρέα όμως, τη φέρνει σε σύγκρουση με τα κορίτσια που νιώθουν ότι η Μαρία απομακρύνεται και αποφασίζουν να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Εκτός από τις φίλες της, η Μαρία έχει απομακρυνθεί και από τον Τάσο, ο οποίος μέσα στην οργή του, κάνει ένα τεράστιο λάθος σε έναν στημένο αγώνα πυγμαχίας και δυσαρεστεί τα λάθος άτομα.

Παράλληλα, τα προβλήματα στο σπίτι της Μαρίας συνεχίζονται. Ο Γιώργος έρχεται πιο κοντά με τη δασκάλα του (Σοφία Κόκκαλη). Οι καθημερινές τους έξοδοι, θα φτάσουν τελικά στα αυτιά της Ελένης. Τι θα κάνει όταν μάθει πού περνάει το χρόνο του τα βράδια ο Γιώργος;

Οι συντελεστές και η παραγωγή της σειράς

Πρωταγωνιστούν: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα,

Ακύλλας Καραζήσης, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Πρόδρομος Τσινικόρης, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Guest stars: Λαέρτης Μαλκότσης, Νίκος Καραθάνος, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα, Βίκυ Παπαδοπούλου.

Παραγωγή: FOSS PRODUCTIONS

To «Milky Way» μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά on demand στο Vodafone TV.

«MILKY WAY» ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΕΚΑΤΟΥ