Βίκυ Καγιά: Πρόταση - βόμβα για να επιστρέψει στην τηλεόραση

Οι «μνηστήρες» μετά την αποχώρησή της από το Star

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Η απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα εδώ και αρκετό καιρό, όπως και η άρνησή της να υποκύψει σε ορισμένες τηλεοπτικές προτάσεις που της έγιναν, αμέσως μετά την αποχώρησή της από το Star, ήταν μάλλον, όπως θα λέγαμε στην καθομιλουμένη, «ένα ευχάριστο διάλειμμα» για εκείνη που, το πιο πιθανόν είναι, να μην κρατήσει ακόμα για πολύ καιρό.

Και πώς να κρατήσει, όταν η Βίκυ Καγιά «βομβαρδίζεται» ολοένα και περισσότερο από όλα τα κανάλια, η ίδια όμως για την ώρα προτιμάει να μένει εκτός, εξετάζει όμως όλα τα ενδεχόμενα στο τηλεοπτικό τοπίο και ως γνήσια επαγγελματίας πολλών χρόνων, τα περνάει από το μικροσκόπιο...

Το διαζύγιο Βίκυς Καγιά-Star άνοιξε την όρεξη...

Το διαζύγιο-βόμβα της Βίκυς Καγιά με το Star κάθε άλλο παρά βελούδινο ήταν και οι λόγοι διαφωνίας δεν περιορίζονταν στο οικονομικό πλαίσιο... Οι πληροφορίες που αναφερόντουσαν στο τελευταίο ραντεβού της παρουσιάστριας με το κανάλι και με την Green Pixel, μιλούσαν για ένα παγωμένο κλίμα που επικρατούσε καθ' όλη την διάρκεια της κουβέντας και ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις της με την εταιρεία παραγωγής ήταν η απομάκρυνση ενός στενού συνεργάτη της χωρίς την σύμφωνη γνώμη της και χωρίς εκείνη να ενημερωθεί σχετικά.

Η ίδια μετά από όλα αυτά ζήτησε να αλλάξει η εταιρεία παραγωγής, επειδή όμως το συγκεκριμένο αίτημα δεν έγινε δεκτό, προτίμησε να αποχωρήσει. Αμέσως μετά από αυτή την καθοριστική συνάντηση, η Βίκυ Καγιά κατέστησε σαφές ότι μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της προς το κανάλι στις 30 Ιουνίου, είναι ελεύθερη να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε, ανοίγοντας – πιο ξεκάθαρα δεν γινόταν!- την πόρτα της εξόδου.

«Όλα τα πράγματα έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Η σχέση με το Star ωρίμασε και έφτασε στο τέλος της. Σταμάτησα για εμένα. Τηλεφωνήματα έχουν υπάρξει με κανάλια, αλλά δεν είναι η στιγμή να συζητήσω κάτι. Πως θα αξιολογήσω τις προτάσεις είναι κάτι για μετά», είπε η ίδια φεύγοντας από το Star και αποχαιρετώντας μετά από 8 χρόνια μια συνεργασία – σταθμό για την καριέρα της.

Οι «μνηστήρες» της παρουσιάστριας

Από τα πρώτα κανάλια που έδειξαν ενδιαφέρον για την Βίκυ Καγιά, ήταν ο ΑΝΤ1. Οι προτάσεις στην παρουσιάστρια ήταν αρκετές, μια από αυτές ήταν για την συμπαρουσίαση με τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό», καθώς η δική της παρουσία σαφώς θα ενίσχυε παραπάνω το σύνολο της εκπομπής, κυρίως όμως το εμπορικό κομμάτι. Να προσθέσουμε εδώ ότι η συγκεκριμένη είναι ένα από τα «χρυσά κορίτσια» του modelling που όχι απλά αγαπούν οι χορηγοί, αλλά επανειλημμένα την έχουν χρήσει μούσα τους και πρέσβειρα για πολλές καμπάνιες προϊόντων beauty.

Παρά όμως τις επαναλαμβανόμενες άκρως δελεαστικές τηλεοπτικές προσεγγίσεις, η Βίκυ Καγιά όχι απλά προτίμησε για ένα διάστημα να μείνει εκτός γενικότερα showbiz και media, έκλεισε και τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media προκειμένου να αφιερώσει όλο τον χρόνο που ήθελε στην οικογένειά της.

Η ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακή εμφάνισή της στον ρόλο της παρουσιάστριας στα Madwalk 2023, «ξύπνησε» το ενδιαφέρον για άλλη μια φορά, κάποιων ηγετικών στελεχών στα κανάλια που άρχισαν να σκέφτονται διάφορα projects με εκείνη κεντρική παρουσιάστρια. Η παρουσιάστρια για την ώρα σε άλλο mood, απέχει συστηματικά από συζητήσεις και επαγγελματικά σχέδια και προτιμά να χαίρεται την οικογενειακή της ζωή περπατώντας ξένοιαστη στους δρόμους του Παρισιού και να γιορτάζει ευτυχισμένη την επέτειο του γάμου της με τον Ηλία Κρασσά.

Και εάν το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά προς το παρόν, ακούγεται ως ένα μακρινό σενάριο, η πρόσφατη φωτογραφία της στο πάρτι της Κατερίνας Καινούργιου για την ονομαστική της εορτή, που πήγε ως καλεσμένη, καθώς και οι αγκαλιές και τα φιλιά με τον Νίκο Κοκλώνη σήμαναν εκ νέου συναγερμό νέων πληροφοριών, ότι κάτι περισσότερο μπορεί να σημαίνει αυτή η συνύπαρξη και σχέση που εκτός από φιλική πιθανόν να είναι στο μέλλον και επαγγελματική. Λίγη υπομονή...