Φωτεινό και πανύψηλο: Το λαμπερό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Σταματινας Τσιμτσιλή

Πάρτε ιδέες!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Σε γιορτινό κλίμα έχουν αρχίσει να μπαίνουν οι Έλληνες celebrities. Όσο τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, όλο και περισσότεροι αρχίζουν να στολίζουν τα σπίτια με Χριστουγεννιάτικο δέντρα, (δείτε εδώ το εντυπωσιακό δέντρο της Δανάης Μπάρκα) στολίδια αλλά και μελομακάρονα. Φυσικά, από αυτούς δεν θα μπορούσε να λείπει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Μπορεί να μην έχει μπει ακόμη ο Δεκέμβριος, ωστόσο η παρουσιάστρια μας βάζει στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα και μας δείχνει το λαμπερο της στολισμένο δέντρο. Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε με τους followers της, τον σικάτο στολισμό του εντυπωσιακού Χριστουγεννιάτικου δέντρου της.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της:

ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ
Instagram: stam_tsimtsili

Στολίστηκε το πλατό του "Happy Day"

Το πρωί της Δευτέρας 27/11, το πλατό της εκπομπής, που έχει οικοδέσποινα τη γνωστή παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, έβαλε την πιο γιορτινή του φορεσία και ενθουσίασε τους συντελεστές του.

Έχει αρχίσει ήδη να μυρίζουν Χριστούγεννα, όπως μας απέδειξε και η πρωινή εκπομπή του Alpha. Με ένα ψηλό δέντρο με λιγοστές μπάλες και πολλούς χιονανθρώπους, με το αγαπημένο και πασίγνωστο τραγούδι της Mariah Carey, "All I want for Christmas", αλλά και πολλά χριστουγεννιάτικα γλυκά ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή.

«Μια γλυκιά καλημέρα, καλώς ήρθατε στο στολισμένο μας σπίτι. Στολίσαμε και στο σπίτι και στη δουλειά. Μέχρι και χριστουγεννιάτικη στέκα βάλαμε στην κάμερα», είπε η παρουσιάστρια στην αρχή. Η συνεργάτιδά της, Τίνα Μεσσαροπούλου, επίσης ντύθηκε και Αγιο- βασιλίτσα, για να μπει περισσότερο στο κλίμα.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, με τη σειρά του, αν και ήταν αρκετά καλοκαιρινός, με βερμούδα και κοντομάνικο πουκάμισο, έβαλε κάλτσες με τον Άγιο Βασίλη.