Χριστίνα Πολίτη - Κώστας Σπυρόπουλος: Σπάνια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι

Έναν χρόνο μετά την τελευταία έξοδό τους!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη σχέση τους, γι' αυτό και αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι πέρασε περίπου ένας χρόνος από την ημέρα που είδαμε για τελευταία φορά μαζί την Χριστίνα Πολίτη και τον Κώστα Σπυρόπουλο, αλλά ένα πράγμα δεν άλλαξε: Διασκέδασαν μαζί σε κεντρικό νυχτερινό κέντρο των Αθηνών.

Αυτή τη φορά τους φιλοξενούσε ο Βοτανικός με τον Γιώργο Σαμπάνη και τη Δέσποινα Βανδή στα μικρόφωνα -έτσι «εξηγείται» και η παρουσία του Βασίλη Μπισμπίκη που δεν χάνει εμφάνισή της και πέρασε κάποια στιγμή από το τραπέζι τους για να χαιρετήσει. Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν σταμάτησε να ανταλλάζει αγκαλιές και αφιερώσεις με το γλέντι να τελειώνει τις πρώτες πρωινές ώρες. Λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα αναχώρησαν, χωρίς ωστόσο να δίνουν περισσότερα δικαιώματα στον φωτογράφο που τους περίμενε κατά την έξοδό τους για ένα ολόσωμο κλικ.

Κώστας Σπυρόπουλος Χριστίνα Πολίτη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Ποια είναι η γυναίκα στο πλευρό του Κώστα Σπυρόπουλου

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης υπήρξε από τους πιο ποθητούς γόηδες των 90s, και αυτό μαρτυρούσαν οι γυναίκες στο πλευρό του: Από την Αλίκη Βουγιουκλάκη μέχρι και την Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου. Γι' αυτό και η εμφάνιση της Χριστίνας Πολίτη στο πλευρό του, πριν από περίπου 8 χρόνια ήταν είδηση. Γνωρίζονταν πολύ καιρό, αλλά τότε ήταν που έγινε το «κλικ» μεταξύ τους και ήρθε το κατάλληλο timing για να είναι μαζί. Κάτι που απέφευγαν να επιβεβαιώσουν και οι δύο μέχρι πρόσφατα.

«Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και είναι πολύ καλός με τα παιδιά μου. Είναι πολύ καλός με το μικρό μου παιδί, έχουν φιλική σχέση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα, ένας άνθρωπος που είναι καλός με τα παιδιά σου, είναι διαμάντι για μια γυναίκα ειδικά σε μία μεγαλύτερη ηλικία και όταν έχει πολλά πράγματα να μανατζάρει», δήλωνε πρόσφατα η Χριστίνα Πολίτη σε συνέντευξή της στο Πρωινό Σουσού (δείτε εδώ αναλυτικά τι έλεγε), για τον αγαπημένο της. Πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά τον απολαμβάνουν με εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα, συνήθως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.