«Δεν τον χαιρέτησα τον άνθρωπο και δεν θα τον χαιρετήσω» - Η αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στη συνάντηση με τον Γιώργο Λιάγκα μετά την κόντρα τους

Η φιλία τους έχει τελειώσει οριστικά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν τον χαιρέτησα τον άνθρωπο και δεν θα τον χαιρετήσω» - Η αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στη συνάντηση με τον Γιώργο Λιάγκα μετά την κόντρα τους

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, συνάντησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και ο ίδιος στάθηκε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις μπροστά της. Αναφέρθηκε, λοιπόν, στο τηλεοπτικό του μέλλον, αλλά και σε αυτό της Ελένης Μενεγάκης (δείτε εδώ τι ακούγεται πως θα συμβεί), ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο της συνεργασίας με τη Φαίη Σκορδά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο βρέθηκε στον ίδιο χώρο, ωστόσο δεν αντάλλαξαν ούτε "γεια". Εξήγησε, δηλαδή, για ποιο λόγο, τουλάχιστον ο ίδιος δεν τον πλησίασε και ποια είναι τα συναισθήματά του για εκείνον μετά από την τελευταία τους κόντρα (δείτε εδώ τι συνέβη).

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Εγώ για την Ελένη Μενεγάκη ακόμα και να ήξερα δεν θα έλεγα κάτι. Θα πρέπει να ρωτήσετε εκείνη. Για εμένα είναι πάρα πολύ νωρίς να ξέρω, εγώ δεν μιλάω γι' αυτά, γιατί την έχω πατήσει πολλές φορές. Τις ανακοινώσεις τις κάνουν τα κανάλια. Κανείς άλλος. Έχουμε 7 μήνες μπροστά μας. Για να το πω ήπια, είναι τουλάχιστον αγενές να συζητάμε από τώρα τι θα γίνει του χρόνου», είπε αρχικά.

Και σε ερώτηση σχετικά με τον αν θα συνεργαζόταν ξανά στο μέλλον με τη Φαίη Σκορδά, απάντησε: «Με την Φαίη έχουμε μεγαλώσει μαζί, έχουμε μοιραστεί τα πάντα, καλά και κακά, στεναχώριες, πίκρες, χαρές. Όταν νιώθεις άνετα με έναν άνθρωπο είναι ευχής έργον να συνεργάζεσαι».

Όσον αφορά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξήγησε: «Δεν είχα πρόβλημα να δουλέψω με κανέναν, είναι δουλειά, οπότε θα έβρισκα τα κοινά σημεία. Τον Γρηγόρη τον εκτιμώ πάρα πολύ, είναι ένα από τα μεγάλα κεφάλαια της ελληνικής της τηλεόρασης, ένας από τους 4 μεγάλους παρουσιαστές στην Ελλάδα, και θα ήταν ασέβεια να πω ότι δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του».

Για τον Γιώργο Λιάγκα και το τελευταίο σκηνικό μεταξύ τους, επισήμανε: «Εγώ δεν κρύφτηκα, δεν τον χαιρέτησα τον άνθρωπο και δεν θα τον χαιρετήσω. Δεν έχω κάτι να πω με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν με έχει πικράνει καθόλου η στάση του, προχωράμε».