«Έχω ταξιδέψει χιλιόμετρα για να δω το κορίτσι μου και την βρήκα με άλλον...» - Η αναδρομή του Γιάννη Στάνκογλου στην εφηβική του ηλικία

«Με την ψυχοθεραπεία χαλάρωσα το μέσα μου»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έχω ταξιδέψει χιλιόμετρα για να δω το κορίτσι μου και την βρήκα με άλλον...» - Η αναδρομή του Γιάννη Στάνκογλου στην εφηβική του ηλικία

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε, το πρωί της Τρίτης 28/11, ο Γιάννης Στάνκογλου στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στον Θανάση Πάτρα. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και την παιδική του ηλικία, τις εφηβικές του σχέσεις αλλά και για τα παιδιά του. Υπενθυμίζουμε ότι ο ηθοποιός, αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του Mega, Το Ναυάγιο (δείτε εδώ τις εξελίξεις).

Η εξομολόγηση του Γιάννη Στάνκογλου στην εφηβική του ηλικία

«Ένας από τους λόγους που έγινα ηθοποιός, ήταν γιατί κάθε φορά που έπαιζα ένα παιχνίδι έκανα αναμετάδοση. Στον Περισσό που μεγάλωσα είχαμε μία αυλή έξω. Πάντα Έσκαβα, πότιζα και φύτευα. Κάπως έτσι προέκυψε η Γεωπονική. Ήθελα να γίνω κρουπιέρης, ταξιτζής και νταλικέρης, ό,τι είχε να κάνει με κόσμο μάλλον. Ασχολιόμουν με τον εαυτό μου. Πρόσεχα τι θα φορέσω» δήλωσε αρχικά.

«Το ότι δεν το έιπα νομίζω άτι δεν υπάρχει λόγος και να το πώ. Να με κρεμάνε στα μανταλάκια και να το βλέπουν και τα παιδιά μου» ανέφερε, ο Γιάννης Στάνκογλου, σχετικά το διαζύγιο του.

«Έίμαι πολύ κάλος μάγειρας. Μου αρέσει να μαγειρεύω σαν τρελός. Όταν μαγειρεύω σπίτι μου είναι σαν να μαγειρεύω για τον βασιλιά. Με την ψυχοθεραπεία χαλάρωσα το μέσα μου και δέχτηκα παραπάνω τον εαυτό μου. Είμαι αρκετά προσαρμοστικός άνθρωπος και πολύ συχνά δέχομαι πολλά περισσότερα από αυτά που έπρεπε περισσότερο παλιά. Τώρα έχω βάλει όρια.»

«Με την ψυχοθεραπεία έμαθα να εκτιμώ περισσότερο τον εαυτό μου. Μου δίνουν πολύ μεγάλη χαρά τα παιδιά μου, το focus μου είναι εκεί» πρόσθεσε.Έχω ζητήσει να φύγω από γύρισμα, για να πάω να δω την πρώτη παράσταση της κόρης μου και δεν μπορούσα να μην πάω.» πρόσθεσε.

«Έχω ταξιδέψει χιλιόμετρα για να δω το κορίτσι μου μου. Από Αθήνα – Θεσσαλονίκη και την βρήκα με άλλον. Αν ήταν να κάνω τον γύρο του κόσμου σε 80 ήμερες θα επέλεγα να πάρω μαζί μου τον Τάσο Νούσια γιατί ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένος και δεν θα μπορούσε» αποκάλυψε.

«Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι. Κάνω το survivor κάθε καλοκαίρι εκεί που πηγαίνω» ανέφερε στο τέλος ο Γιάννης Στλανκογλου.

Δείτε εδώ το βίντεο: