«Το Mega δείχνει ένα πολύ σκληρό πρόσωπο στην Ελεονώρα Μελέτη! Φήμες λένε ότι θα κοπεί η εκπομπή της μετά τα Χριστούγεννα»

Αποκάλυψη "βόμβα" για το Mega Καλημέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Το Mega δείχνει ένα πολύ σκληρό πρόσωπο στην Ελεονώρα Μελέτη! Φήμες λένε ότι θα κοπεί η εκπομπή της μετά τα Χριστούγεννα»

Με 20 λεπτά καθυστέρηση βγαίνει στον αέρα του MEGA, η εκπομπή Mega Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να δικαιολογεί το γεγονός λέγοντας πως έγινε εξαιτίας του στολισμού του πλατό. Σήμερα 28/11 ωστόσο η Λιλη Πυράκη στην εκπομπή BreakfastStar έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με την συνεργασία της παρουσιάστριας με το μεγάλο κανάλι.

Όπως ανέφερε με αφορμή τον σχολιασμό στο πλατό, το MEGA δείχνει το σκληρό πρόσωπο του στην παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, και από την περασμένη εβδομάδα κυκλοφορούν φήμες πως η εκπομπή της θα κοπεί μετά τα Χριστούγεννα.

Η αποκάλυψη για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA

«Το θέμα που έχει προκύψει από εχθές είναι ότι το Mega δείχνει ένα πολύ σκληρό πρόσωπο απέναντι στην Ελεονώραm, μικραίνοντας σε διάρκεια την εκπομπή, αλλάζοντας αυτό το 20λεπτο. Υπάρχουν φήμες ότι θα κοπεί η εκπομπή μετά τα Χριστούγεννα, αυτό υπάρχει στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Προφανώς δεν έχουν επιβεβαιωθεί γι’ αυτό και δεν το έχουμε βγάλει σαν ρεπορτάζ. Παρόλα αυτά την Παρασκευή μετά από αυτές τις φήμες βγάζεις δελτίο τύπου λέγοντας ότι η εκπομπή θα είναι 20 λεπτά αργότερα σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή σωστή συμπεριφορά προς μια παρουσιάστρια που ήταν από τα πρώτα ονόματα, όταν έχτιζες το κανάλι. Η στάση της Ελεονώρας απέναντι στην αλλαγή ώρας δείχνει ότι δεν είναι κάτι που της άρεσε», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του STAR, Λιλή Πυράκη.

Τι ίδιο είχε σχολιάσει και η Καινούργιου

«Υπάρχει και μια φημολογία τον τελευταίο καιρό, θέλω να πιστεύω ότι δεν ισχύει, ότι η εκπομπή κόβεται. Εφόσον υπάρχει αυτή η φημολογία, θα έπρεπε το κανάλι να την προστατεύσει. Αν ήμουν παρουσιάστρια και αν ήμουν η Ελεονώρα, θα ήθελα το κανάλι να κάνει κάτι να το διορθώσει για το δικό μου κύρος. Το Mega θα έπρεπε να κοιτάξει λίγο τη πρωινή του ζώνη και όλο του το πακέτο» είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.