Χαλαρή με τζιν καμπάνα στο κέντρο της Γλυφάδας - ''Φορτωμένη'' με σακούλες από τα ψώνια της η Έλενα Παπαρίζου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Παπαρίζου αγαπάει τα Νότια Προάστια, καθώς εκεί ζει με τον αγαπημένο της, Ανδρέα Καψάλη (δείτε εδώ την εντυπωσιακή μονοκατοικία), καθώς συχνά επιλέγει τη Γλυφάδα για να κάνει τα ψώνια της στα μαγαζιά.

Μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο φακός του Youweekly.gr βλέπουμε την pop τραγουδίστρια να περπατάει χαλαρή με τζιν καμπάνα παντελόνι και λευκό πουκάμισο συνδυασμένο με τα άσπρα sneakers της.

Η βόλτα της Έλενας Παπαρίζου για ψώνια στη Γλυφάδα

Σε ένα από τα καταστήματα ρούχων, που επισκέφτηκε η Έλενα Παπαρίζουν απαθανατίστηκε να κοιτάει μεταξύ άλλων μπλουζάκι με animal print, καθώς στη συνέχεια περιφερόταν στους δρόμους της Γλυφάδας με σακούλες στα χέρια της.

Παπαρίζου - ψώνια
Παπαρίζου - Γλυφάδα - μαγαζιά
Παπαρίζου - μαγαζιά

H αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

«Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Εγώ προσωπικά το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει baby botox κτλπ. Και θα σου πω κάτι, αν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι. Απλά όσο να 'ναι τα πράγματα πέφτουν, έπεσε λίγο το ματάκι. Δεν είναι κάτι κακό, απλά θεωρώ, πως οτιδήποτε κάνουμε πρέπει να το σκεφτόμαστε αρκετές φορές πριν, είναι πολύ σημαντικό να μην ξεκινάμε και να μην ξεκινάει η υπερβολή και να μην έχει τελειωμό. Αυτό, που είπα πριν, όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας, είχε πει η Έλενα Παπαρίζου στον Τάσο Ριζόπουλο και το #Pame Paralia Project.