"Σκοτωμός" στο Πρωινό με Μπέο και Λιάγκα: «Είπες ότι τα παιδιά σου...» - «Άσε τα παιδιά μου! Κλείστον τώρα!

Του έκλεισε την σύνδεση και ξέσπασε! «Δεν τον ξανά στην εκπομπή. Τέλος!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

"Σκοτωμός" επικράτησε στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Αχιλλέα Μπέο, με αφορμή τις δηλώσεις του που προβλήθηκαν νωρίτερα από το άναμμα του δέντρου στον Βόλο, αλλά και την απάντηση του παρουσιαστή στα αιχμηρά λόγια του.

Ο Δήμαρχος, βγήκε στον αέρα του σταθμού μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας σε έξαλλη κατάσταση και σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν εναντίον του. Τα λόγια του ωστόσο εξόργισαν τόσο τον παρουσιαστή όσο και την ομάδα του. Μέχρι και ο Τάσος Τεργιάκης - που δεν το συνηθίζει - ξεκίνησα να φωνάζει.

Το συνέβη στο πλατό του Πρωινού με Μπέο και Λιάγκα

«Το βίντεο δεν ήταν αυτούσιο. Εγώ σε ότι αφορά την δήλωση μου απέναντι στον κ. Κασσελάκη. Δεν είπα ότι θέλουν να γίνουν τα παιδιά, είπα τι δεν θα αποφασίζουμε στην Ελλάδα να παράγουμε γκέι; Και το είπα όχι απέναντι στον κόσμο αυτό, απέναντι στην δήλωση που έβγαλε ότι θέλει να επιλέξει το φύλο του παιδιού που είναι τελείως παράνομο. Σχολίασα την δήλωση του Κασσελάκη. Δεν είπα καμία λάθος δήλωση. Θα με αφήσεις να ολοκληρώσω; Δεν σχολίασα τους ομοφυλόφιλους, αλλά την δήλωση του», ξεκίνησε να λέει ο Αχιλλέας Μπέος.

«Εγώ δεν αυτοαποκαλούμαι μάγκας γιατί ο μάγκας δεν είναι όμορφος... Ο κόσμος κρίνει και ο κόσμος κρίνει ότι είμαι μάγκας, Τώρα για την κυρία που είπε ότι έδωσαν το χαστούκι στον νεαρό. Η πράξη μου ήταν ακρία, αλλά ο κόσμος έχει κουραστεί τους δήθεν με τις γραβάτες... Ρε αυτός είμαι! Είπα προηγουμένως ότι ήταν ακραίος, μου έβρισε την μάνα, έκλεισε τον δρόμο. Αλλά αυτός είμαι, δεν προσποιούμαι», είπε σε άλλο σημείο με πολλές διακοπές από τον ίδιο τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τους συνεργάτες του, έχοντας σημειωθεί μια τεράστια ένταση στο πλατό.

Όταν ωστόσο, είπε «Πριν από μερικά χρόνια, στην εκπομπή που έκανες με τη σύζυγό σου Φαίη, είπες ότι τα παιδιά σου δεν θέλεις να γίνουν γκέι...», ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε εκτός εαυτού και έδωσε εντολή να του κλείσουν το τηλέφωνο και να μην τον παίξουν ποτέ ξανά.

«Δεν το είπα ποτέ! Σε παρακαλώ πολύ, μην το ανοίγεις αυτό. Σε παρακαλώ πολύ. Κι αν το είπα, το είπα διαφορετικά. Σε παρακαλώ πολύ. Άσε τα παιδιά μου απ’ έξω. Κλείσ’ τον τώρα! Τώρα. Μαγκιές και αλητείες σε εμένα όχι. Και δεν θέλω τον κύριο Μπέο ξανά στην εκπομπή. Τέλος! Και γιατί τον έβγαλα; Γιατί θα έβγαινε αλλού να βρίσει. Επίσης, το ό,τι είπα πριν από μερικά χρόνια, το είπα τελείως διαφορετικά. Και να το πούμε τι είπα, αν θέλετε. Όπως εγώ τα παιδιά του τα άφησα απ΄έξω, να σεβαστεί κι αυτός τα δικά μου παιδιά. Αλητείες σε εμένα όχι! Και αγοραίες συμπεριφορές. Και αγόρια κοροϊδευτικά... Να μας πει τώρα ο Μπέος... Λίγο ντροπή!…», είπε φανερά έξαλλος.