Καινούργιου σε Γραμμέλη: «Ίσως να μη θες να χαλάσεις και όλο αυτό που συμβαίνει με τα κανάλια, αλλά...» - Τα "καρφιά" της παρουσιάστριας στα "παρεάκια" της τηλεόρασης

«Πες τα χύμα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Καινούργιου σε Γραμμέλη: «Ίσως να μη θες να χαλάσεις και όλο αυτό που συμβαίνει με τα κανάλια, αλλά...» - Τα

Με αφρορμή της δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη για την αλλάγη της ώρας του Mega Καλημέρα, η Κατερίνα Καινούριου, το πρωί της Τρίτης 28/11, έκανε έκκληση στη δημοσιογράφο να μιλά ξεκάθαρα για τα άτομα τα οποία αναφέρεται στα κείμενα της αλλά και στην εκπομπή που συμμετέχει.

Τα "καρφιά" της Κατερίνας Καινούργιου στα "παρεάκια" της τηλεόρασης

«Να πω κάτι για την Αφροδίτη που τη διαβάζω χρόνια και η σχέση μας έχει περάσει κάποια σκαμπανεβάσματα. Παρόλα αυτά, εγώ την εκτιμώ και σέβομαι όλες τις γυναίκες που εργάζονται σκληρά. Επειδή τη διαβάζω στο Πρώτο Θέμα, θέλω Αφροδίτη να σου ζητήσω κάτι προσωπικά, φτάνει με τα κουίζ, όχι τα κουίζ που γράφει στο τέλος, αλλά όλο το υπόλοιπο που είναι ένα μυστήριο» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Πες τα χύμα. Δε μιλάω για το κουίζ στο τέλος. Όλα τα κείμενα, τα θέλω λίγο πιο ξεκάθαρα. Εμείς του χώρου καταλαβαίνουμε πολύ καλά ποιους φωτογραφίζεις και ποιους όχι. Ίσως να μη θες να χαλάσεις και όλο αυτό που συμβαίνει με τα κανάλια, αλλά πείτε τα. Το λέω και για άλλους τηλεκριτικούς. Πείτε τα ξεκάθαρα και για τα παρεάκια...» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι φήμες για το τέλος για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

«Το θέμα που έχει προκύψει από εχθές είναι ότι το Mega δείχνει ένα πολύ σκληρό πρόσωπο απέναντι στην Ελεονώραm, μικραίνοντας σε διάρκεια την εκπομπή, αλλάζοντας αυτό το 20λεπτο. Υπάρχουν φήμες ότι θα κοπεί η εκπομπή μετά τα Χριστούγεννα, αυτό υπάρχει στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Προφανώς δεν έχουν επιβεβαιωθεί γι’ αυτό και δεν το έχουμε βγάλει σαν ρεπορτάζ. Παρόλα αυτά την Παρασκευή μετά από αυτές τις φήμες βγάζεις δελτίο τύπου λέγοντας ότι η εκπομπή θα είναι 20 λεπτά αργότερα σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή σωστή συμπεριφορά προς μια παρουσιάστρια που ήταν από τα πρώτα ονόματα, όταν έχτιζες το κανάλι. Η στάση της Ελεονώρας απέναντι στην αλλαγή ώρας δείχνει ότι δεν είναι κάτι που της άρεσε», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του STAR, Λιλή Πυράκη.