«Πάλεψα για να αποκτήσω τη δύναμη για να μιλήσω ανοιχτά...» - Η αποκάλυψη του Ορέστη Τζιόβα για τα σχόλια που δέχεται για τις ερωτικές του προτιμήσεις

«Με τους γονείς μου είχαμε πολλές ρίξεις»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Πάλεψα για να αποκτήσω τη δύναμη για να μιλήσω ανοιχτά...» - Η αποκάλυψη του Ορέστη Τζιόβα για τα σχόλια που δέχεται για τις ερωτικές του προτιμήσεις

Για τις δηλώσεις του σχετικά με την σεξουαλικότητα του, τις σχέσεις του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και το metoo, μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Fay's Time, το πρωί της Τρίτης 28/11.

Η αποκάλυψη του Ορέστη Τζιόβα για τα σχόλια που δέχεται για τη σεξουαλικότητα του

«Τα κακώς κείμενα νομίζω ότι είναι καλό να συζητιούνται και να λέμε πως δεν είναι όλα ρόδινα, όλοι έχουμε περάσει από άσχημες φάσεις. Έχω περάσει από την φάση που με ένοιαζε τι θα πει ο κόσμος», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

«Εγώ πάλεψα για να αποκτήσω τη δύναμη για να μιλήσω ανοιχτά στους ανθρώπους που με αγαπάνε και να σέβονται τις επιλογές μου. Με τους γονείς μου είχαμε πολλές ρίξεις, ήμουν σκληρός μαζί τους. Οι γονείς μου άκουσαν για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση. Ήταν δύσκολο αλλά με μεγάλη κατανόηση παρ' όλα αυτά» πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι του είχε γίνει πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή. «Την τηλεόραση την αγαπώ αλλά η αλήθεια ειναι ότι γίνεται με αρκετή πίεση και γίνονται όλα λίγο τσαμπατσούλικα. Δεν νομίζω να ήμουν μέρος μιας εκπομπής.»

Κλείνοντας ο Ορέστης Τζιόβας ρωτήθηκε και για το κίνημα του #metoo και απαντησε: «Έχω δει πολλά οφέλη, θεωρώ ότι οι άνθρωποι είναι πολύ πιο μαζεμένοι και δεν βλέπω και περιπτώσεις σαν αυτές που υπήρχαν και σαν αυτές που ήρθαν στο προσκήνιο. Δεν έχω σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν νομίζω ότι ο χώρος θα τους ήθελε πίσω, οπότε όχι δεν θα συνεργαζόμουν. Είναι άνθρωποι που δεν θέλαμε να συνεργαστούμε, απλά είχαν κάποια εξουσία και έτσι αναγκαζόντουσαν να συνεργάζονται μαζί τους».

Δείτε εδώ το βίντεο: