«Είναι πολύ υποκειμενικό αυτό...» - Η Λένα Δροσάκη απαντά στο αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί

«Αυτή η μέρα είναι μια τέτοια μέρα».

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είναι πολύ υποκειμενικό αυτό...» - Η Λένα Δροσάκη απαντά στο αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, Happy Day, έκανε η Λένα Δροσάκη, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 28/11. Η ηθοποιός αποκάλυψε το αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί ενώ εμφανής ήταν η αμηχανία της μπροστά στις κάμερες.

Υπενθυμίζουμε ότι η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Το ζευγάρι χώρισε οριστικά έπειτα από 4 χρόνια κοινής πορείας και 3 χρόνια γάμου, πριν απο μερικούς μήνες ενώ μαζί έχουν αποκτήσει και έναν γιο.

Η αμηχανία της Λένας Δροσάκη μπροστά στις κάμερες

«Πώς ορίζει κανείς το πότε είναι έτοιμος για έναν νέο έρωτα; Είναι πολύ υποκειμενικό αυτό κι εγώ δε θέλω να απαντήσω κάτι τέτοιο τώρα».

Σχετικά με τον αν έχει ελεύθερο χρόνο και πως τον διαζειρίζεται, η ηθοποιός απάντησε: «Αυτή η μέρα είναι μια τέτοια μέρα».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Βίβιαν Κοντομάρη τονίζοντας: «Δεν υπάρχει αλλά τον βρίσκουμε, όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι που έχουν απαιτητική δουλειά».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η πρώτη αναφορά της στο διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες γιατί ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από το παιδί, ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη.