Σε σχέση με τον πρώην σύντροφο παίκτριας του GNTM η μητέρα του παιδιού του Στάθη Σχίζα - Τα τρυφερά τετ α τετ τους

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στάθης Σχίζας έχει αποκτήσει μία κόρη με την Άννα Μαρία Κατσαρού (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει), μία νεαρή μελαχρινή καλλονή, με την οποία διατηρούσε σχέση πριν από πολλά χρόνια. Οι δυο τους μπορεί να μην κατάφεραν να μείνουν μαζί, ωστόσο διατηρούν ακόμα σχέσεις λόγω του παιδιού τους.

Ο πρώτος συζητήθηκε αρκετά όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, εξαιτίας της σχέσης του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, παρόλο που αυτή έληξε επίσης άδοξα, ενώ εκείνη είχε μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι και σήμερα, όπου έγινε γνωστό πως έφτιαξε ξανά τη ζωή της με τον πρώην σύντροφο πασίγνωστης παίκτριας του GNTM.

Αυτή είναι η παίκτρια του GNTM της οποία ο πρώην έκανε σχέση με την πρώην του Σχίζα

Ο λόγος για τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, ο οποίος υπήρξε ζευγάρι με την νικήτρια του ριάλιτι μόδας, Κάτια Ταραμπάνκο. Οι δυο τους είχαν χωρίσει, διότι, όπως είχε δηλώσει εκείνος, το μοντέλο είχε παράλληλη σχέση με έναν άλλο άνδρα.

Κάτια Ταραμπάνκο

Η Άννα Μαρία Κατσαρού και ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, λοιπόν, είναι μαζί! Μάλιστα, δεν κρύβονται και μέσα από τα social media τους δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές τους στιγμές. Ποζάρουν αγκαλιά και τα τρυφερά τετ α τετ δίνουν και παίρνουν στα προφίλ τους στο Instagram.

Πρώην Σχίζα και Ταραμπάνκο σχέση

Κατσαρού Κωνσταντόπουλος σχέση

Πριν λίγο καιρό ο Στάθης "χτυπούσε" τατουάζ στο μαγαζί του

Ο Στάθης Σχίζας ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor 5 και έτσι ο τίτλος αλλά και το έπαθλο των 100.000 του ανήκουν δικαιωματικά. Ωστόσο για εκείνον η εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο δεν ήταν απλά ένας τρόπος να βγάλει χρήματα, αλλά μια εμπειρία ζωής που θα τον σημαδεύει για πάντα. Έτσι πήρε την απόφαση να κάνει και ένα τατουάζ, το οποίο θα του θυμίζει για πολλά χρόνια τα όσα έζησε στη ζούγκλα, και μάλιστα ο Tattoo artist ήταν ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, ο πρώην της επίσης διαγωνιζόμενης στο Survivor Κάτιας Ταραμπάνκο.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, δεν χώρισαν και με τον καλύτερο τρόπο, αφού όπως υποστήριξε ο ίδιος τον απάτησε με έναν άντρα που ήταν και πελάτης στο μαγαζί του. Ο ίδιος βέβαια, αν στηριχτούμε σε κάποιες φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει, βρήκε αλλού τον έρωτα μετά την Κάτια, πριν ακόμα συναντήσει την Άννα Μαρία Κατσαρού.

Ο Σχίζας αποτύπωσε και στο κορμί του την εμπειρία του παιχνιδιού «χτυπώντας» τατουάζ το σήμα του Survivor και την χρονολογία «2022».

«Και η ανάμνηση έμεινε για πάντα», έγραψε ο νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης στο instagram του.

Το τατουάζ που έκανε ο Σχίζας για το Survivor