«Έχω τσακωθεί, έχω συμμετάσχει σε καβγάδες και διενέξεις αλλά...» - Όλα όσα είπε ο Κώστας Τσουρός για τα "κακά" παιδιά της τηλεόρασης

«Δεν είμαι σίγουρος ότι θα σκάσει metoo στην τηλεόραση»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Έχω τσακωθεί, έχω συμμετάσχει σε καβγάδες και διενέξεις αλλά...» - Όλα όσα είπε ο Κώστας Τσουρός για τα

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 28/11, ο Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Θεοχάρη Ιωαννίδη, για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης, μια μεγάλη συζήτηση που έχει ανοίξει μετά την εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη, αλλά και για το αν μπορεί να υπάρξει metoo για τους ανθρώπους της τηλεόρασης.

Όλα όσα είπε ο Κώστας Τσουρός για το metoo και τα κακά παιδιά της τηλεόρασης

«Το έχω σκεφτεί πολλές φορές και έχω την εντύπωση ότι, νομίζω, έχω υπάρξει πάντα καλό παιδί. Έχω τσακωθεί, έχω συμμετάσχει σε καβγάδες και διενέξεις αλλά αυτά δεν θεωρώ ότι σε κάνουν κακό παιδί. Δηλαδή το να πεις την άποψη σου και να λογομαχήσεις, έστω και κάποια στιγμή να ξεφύγεις λεκτικά, μπορεί να συμβεί στη δουλειά. Δεν είναι κάτι το οποίο σε κάνει να πεις, "α αυτός είναι κακό παιδί". Δεν έχω ασκήσει ποτέ μπούλινγκ, δεν έχω ασκήσει ποτέ ψυχολογική πίεση, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ εξουσία για να μειώσω κάποιον. Νομίζω ότι αυτά σε κάνουν κακό παιδί» είπε αρχικά.

«Γενικά εμένα όλη αυτή η κουβέντα που έχει ξεκινήσει για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης, που νιώθω ότι κάπου μπορεί να βγει, δηλαδή κάποια στιγμή μπορεί όντως να ακουστούν πράγματα, που καλώς θα κάνουν να ακουστούν αν είναι πραγματικά και αξίζουν, με το να συζητάμε σε συνεντεύξεις χωρίς να υπάρχει λόγος είναι σαν να το ευτελίζουμε»

«Δηλαδή αν όντως υπάρχουν κακά παιδιά, αυτοί οι οποίοι έχουν υποστεί όλα αυτά που έχουν υποστεί όπως λένε από τα κακά παιδιά, ας βγουν να πουν ακριβώς τι υπέστησαν και να μιλήσουν. Δεν είναι ούτε αυτό εύκολο. Πρέπει να γίνει η αρχή, αλλά ας την κάνουν αυτοί που έχουν υποστεί το μπούλινγκ» πρόσθεσε

«Δεν είμαι σίγουρος ότι θα σκάσει metoo στην τηλεόραση γιατί νομίζω δεν μπορεί να βάλει στη σεντρα τον εαυτό της η ίδια η τηλεόραση. Γιατί οι άνθρωποι του θεάτρου ήρθαν στην τηλεόραση για να κάνουν το metoo. Οι άνθωρποι της τηλεόρασης που θα πάνε;» κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη του για τα "πισώπλατα μαχαιρώματα"

Στην ίδια συνέντευξη ο Κώστας Τσουρός αναφέρθηκε και στον ανατγωνισμό που έχει βιώσει από τον χώρο της τηλεόρασης και μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει "φάει" και τρικλοποδιές και "πισώπλατα μαχαιρώματα".

«Όχι μόνο αισθάνθηκα παρασκηνιακά τρικλοποδιές, τις έφαγα κιόλας. Κι αυτά όμως μέσα στο παιχνίδι είναι. Καλό θα ήταν να μην υπήρχαν όλα αυτά αλλά δυστυχώς στον χώρο μας, που είναι πολύ ανταγωνιστικός, πάντα υπήρχαν άνθρωποι που προσπαθούσαν να σου βάλουν τρικλοποδιά, πισώπλατα μαχαιρώματα, "γιατί εσύ και όχι εγώ" και σχόλια τέτοιου είδους».

«Έχω ακούσει πάρα πολλά πράγματα στην πορεία μου μέχρι τώρα. Δηλαδή έχω ακούσει μέχρι και τραγικά πράγματα που θίγουν και την υπόληψη μου. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα, υπήρχαν όμως στιγμές που με είχαν μπλέξει σε ιστορίες στις οποίες δεν ήμουν εγώ υπεύθυνος για αυτές. Θέλω να τα αφήσω πίσω αυτά, γιατί πραγματικά προχωράμε, αλλά πραγματικά θέλω να πω ότι πραγματικά ο ανταγωνισμός κάνει πάντα κάποιους ανθρώπους να λειτουργούν έτσι.»

Δείτε εδώ το βίντεο: