«Η προσωπική μου ζωή...» - Η πρωτοφανής αποκάλυψη της Καίτης Κωνσταντίνου για όσα δεν ξέρουμε για εκείνη

Η απώλεια του πατέρα της στα 8 της χρόνια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Η προσωπική μου ζωή...» - Η πρωτοφανής αποκάλυψη της Καίτης Κωνσταντίνου για όσα δεν ξέρουμε για εκείνη

Την Τετάρτη (29/11) η Καίτη Κωνσταντίνου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 με την ηθοποιό να μιλάει για τη ζωή της, τι κάνει στον ελεύθερο της χρόνο, αλλά και για το επάγγελμά της (δείτε εδώ γιατί απέχει από την τηλεόραση).

Στη συνέχεια, η Καίτη Κωνσταντίνου αποκάλυψε, πως μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, που έχει γίνει αναγνωρίσιμη λόγω της ηθοποιίας έχει κάνει πρόοδο στο κομμάτι της εξωστρέφειας, ωστόσο θέλει να παραμένει κλειστή στο κομμάτι της ιδιωτικής της ζωής, καθώς δε θεωρεί, ότι πρέπει να αφορά τον κόσμο.

Η αποκάλυψη της Καίτης Κωνσταντίνου για την προσωπική της ζωή

«Στον ελεύθερο μου χρόνο δεν κάνω τίποτα, τρέμω με αυτήν την ερώτηση. Στον ελεύθερο μου χρόνο χαζεύω, θα πάω καμία βόλτα σαν άνθρωπος και εγώ, θα δω καμία παράσταση. Το καλοκαίρι έκανα διακοπές, κάνω μπάνια, χαζεύω. Πηγαίνω στο Αίγιο και στη Σίφνο.

Έχω κάνει προόδους όσον αφορά την εξωστρέφεια, δε νομίζω και κανέναν η προσωπική μου ζωή, το άνοιγμα μου, το κλείσιμο μου, ποιον αφορά και γιατί», είπε η Καίτη Κωνσταντίνου.

Οι δηλώσεις της για τον θάνατο του πατέρα της

Στη συνέχεια της συνέντευξη της η Καίτη Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στην οικογένεια της, αλλά και στην απώλειά του πατέρα της, τον οποίο έχασε σε μία πολύ τρυφερή ηλικία, όταν ήταν ακόμα παιδί.

«Τον μπαμπά μου τον χάσαμε όταν ήμουν 8 ετών. Η μαμά μου μεγάλωσε εμένα και την αδερφή μου. Ήταν αρκετά δυναμική ώστε να μπορέσει να τα βγάλει πέρα. Τα χρήματα δεν έτρεχαν από τα μπατζάκια, ήμασταν μια κανονική οικογένεια», είπε η Καίτη Κωνσταντίνου.