Τραγουδούσε σε σχήμα με την Πάολα - Η νυν σύντροφος του Φώτη Ζογλοπίτη και η παράδοξη γνωριμία τους

Οι σημερινές σχέσεις τους με τη λαϊκή τραγουδίστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Πάολα έχει αποφασίσει να απασχολεί κατά κύριο λόγο μέσα από τη μουσική και τις εμφανίσεις της στην πίστα, που πάντα εντυπωσιάζουν το κοινό και αποτελούν θέμα συζήτησης, καθώς πρόκειται για μία εκκεντρική καλλιτέχνιδα.

Σε κάθε περίπτωση, η τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει ποτέ τίποτα σχετικά με τα προσωπικά της, καθώς έχει αποκτήσει μια κόρη με τον Φώτη Ζογλοπίτη, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους.

Το πρώην ζευγάρι σήμερα συνεργάζεται επαγγελματικά και μάλιστα η Πάολα έχει εξίσου πολύ καλή επικοινωνία με την νυν σύντροφό του Ζογλοπίτη. Ο λόγος για την Άλεξ Μαντή (δείτε εδώ κοινή φωτογραφία με τον Ζωγλοπίτη) με την τραγουδίστρια να μιλάει για τη σχέση και τη γνωριμία τους στην ΟΝ time και στη Σάσα Σταμάτη.

Οι αποκαλύψεις της συντρόφου του πρώην συζύγου της Πάολα

«Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στη Νέα Σμύρνη! Το πραγματικό μου όνομα είναι Αλεξάνδρα Εύχαρις Σημαντήρη. Από πολύ μικρή ηλικία εξέφρασα την αγάπη μου προς την καλλιτεχνία κι έτσι σε ηλικία τριών χρόνων ξεκίνησα μπαλέτο, το οποίο σπούδασα επί είκοσι συνεχόμενα έτη, αποφοιτώντας από την ΑΕΣΧ Ραλλού Μάνου! Ταυτόχρονα, όμως, είχα μεγάλη αγάπη και στο τραγούδι, με το όποιο ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε διάφορα σχολικά φεστιβάλ, με τον τότε καθηγητή Μουσικής μου, ο οποίος είχε αναγνωρίσει την αγάπη μου και το ταλέντο μου για τη μουσική», είπε αρχικά η Άλεξ Μαντή.

«Με τον Φώτη είμαστε έξι χρόνια μαζί, όμως, τον είχα γνωρίσει από πριν, σε κοινή φιλική παρέα, σε ένα νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Πάολα. Απ’ όταν, βέβαια, τον γνώρισα μέχρι τη στιγμή που ήμασταν μαζί πέρασαν τρία χρόνια!

Με την Πάολα είμαστε μαζί σαν συνεργάτες από τα πρώτα μου βήματα, αλλά πάνω απ’ όλα είμαστε σαν οικογένεια. Την αγαπώ πολύ και την ευχαριστώ για όλα αυτά που έχει κάνει για μένα!!! Εννοείται ότι με συμβουλεύει από τα πρώτα μου βήματα κιόλας έως εδώ που έχω φτάσει σήμερα, στη δουλειά μου, στο τραγούδι. Αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, θα έλεγα πως έχω ακούσει συμβουλές της, καθώς συζητάμε τα πάντα!», κατέληξε η Άλεξ Μαντή.

Άλεξ Μαντή - Πάολα - Ζογλοπίτης

Οι άντρες που σημάδεψαν την ζωή της Πάολας

O Φώτης Ζογλοπίτης ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της. Ήταν και παραμένει ο άντρας που τιθάσευσε την Αμαζόνα της νύχτας, Πάολα. Κάρπος του έρωτα τους η Παολίνα, η κόρη τους, την οποία η Πάολα απέκτησε στα 17 της χρόνια και είναι μια κούκλα (δείτε την εδώ να χορεύει μαζί με την μαμά της)!

Πάολα

Ο δεύτερος έρωτας στη ζωή της Πάολα, ήρθε αφού πήρε διαζύγιο από τον Φώτη, μετά από καιρό. Ο έρωτας της με έναν Θεσσαλονικιό επιχειρηματία ήταν θυελλώδης και ακολούθησαν πολλοί χωρισμοί και επανασυνδέσεις. Η γνωριμία τους έγινε σε ένα από τα μαγαζία του πατέρα τους, όπου και τραγουδούσε. Εκείνη την περίοδο η Πάολα δεν είχε αποφασίσει ακόμα αν θα άφηνε την Θεσσαλονίκη για να έρθει στην Αθήνα, μιας και η επιτυχία της ήταν αρκετά μεγάλη!

"Όσες φορές έχω ερωτευτεί, όλο αυτό λέω. Όλοι μου οι έρωτες ήταν μεγάλοι, γιατί τους ζω έντονα. Αλλιώς θα βαριόμουνα και δεν θα ήμουν μαζί τους.", ανέφερε η καλλιτέχνιδα! Οι δύο τους, πάντως, χώρισαν οριστικά το καλοκαίρι του 2014 και για πολλούς η αφορμή γι αυτό το χωρισμό ήταν η απόφαση της Πάολας να κατέβει στην Αθήνα και να ξεκινήσει εδώ την επαγγελματική της πορεία. Μια πορεία που πολύ σύντομα την έφερε στην κορυφή.