Με πλατύ χαμόγελο και σγουρά μαλλιά πιασμένα κότσο - Έτσι ήταν η ''Θεοφανώ'' από τη Μάγισσα πριν 7 χρόνια

Αποκλειστική φωτογραφία της Έλλης Τρίγγου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
magissa.ant1tv - Instagram
magissa.ant1tv - Instagram

Η Έλλη Τρίγγου είναι μία από τις ηθοποιούς, που απογειώθηκαν μέσα από τη συμμετοχή τους στη σειρά ''Άγριες μέλισσες'', καθώς η ίδια λαμβάνει εξίσου πολύ θετικά σχόλια για τις ερμηνείες της στη ''Μάγισσα'' (δείτε εδώ).

Ο λόγος για τη Θεοφανώ μια γυναίκα, που βλέπει οράματα, με πολυτάραχη ζωή κάτι, που αρχίζει να γίνεται αντιληπτό από τους γύρω της. Ο τρόπος που η Έλλη Τρίγγου ενσαρκώνει τον ιδιαίτερο αυτό ρόλο σίγουρα κάνει και την Θεοφανώ μια αντιστοίχως ιδιαίτερη μορφή.

Η εμφάνιση της Έλλης Τρίγγου επτά χρόνια πριν από τη σειρά ''Μάγισσα''

Όσο για το ταλέντο της Έλλης Τρίγγου οφείλουμε να πούμε, πως έχει γίνει ευρέως γνωστό τα τελευταία 10 χρόνια και μάλιστα αν την παρατηρήσει κανείς σε αποκλειστική φωτογραφία πριν από 7 χρόνια στον κινηματογράφο ''Όπερα'' θα συνειδητοποιήσει πόσο ίδια έχει παραμείνει όλα αυτά τα χρόνια.

Έλλη Τρίγγου - 2016

«Για να απωθήσω πειράγματα και φλερτ έβαλα φραγή στη θηλυκότητα και την επικοινωνία μου»

«Έχω αντίσταση στη βία και την καταπίεση. Για να απωθήσω τα πειράγματα και το φλερτ έβαλα φραγή στη θηλυκότητά μου και την επικοινωνία μου. Για αυτό είμαι λίγο απόμακρη, περίεργη και απότομη. Μπαίνουν τα όρια, αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα συνέβαινε αν ήμουν ένα γλυκό, διακριτικό κορίτσι.

Θεωρώ ότι πολύ σωστά έχει γίνει αυτό το πράγμα. Οφείλουμε να έχουμε σεβασμό και να μην γινόμαστε ανθρωποφάγοι, γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός».

«Πρέπει να γίνει σαφές ποια είναι τα ποινικά όρια. Έχω ξεφύγει κι εγώ από τα όρια, έχω παρεκτραπεί αλλά έχω ζητήσει συγγνώμη. Αλλά είναι συνολικό. Πρέπει να δούμε τη μεγάλη εικόνα και να μην μείνουμε στην ανθρωποφαγία του μικρού περιβάλλοντος. Ήρθε η ώρα να γυρίσει ο κόσμος τούμπα. Παντού», είχε πει η Έλλη Τρίγγου στο The 2night show.

Έλλη Τρίγγου the 2night παρενοχλήσεις